Evo gde se nalaze ŽENA I DECA Vuka Borilovića! Oglasio se načelnik crnogorske kriminilističke policije! Progovorio i o KRVNOJ OSVETI!

Autor:

Svet

15.08.2022

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srđan Korać je građane pozvao da razumeju da porodica Vuka Borilovića nema nikakve veze sa počinjenim zločinom.

Evo gde se nalaze ŽENA I DECA Vuka Borilovića! Oglasio se načelnik crnogorske kriminilističke policije! Progovorio i o KRVNOJ OSVETI!

Foto: facebook.com/Borilovic Vuk

Načelnik stanice kriminalističke policije za suzbijanje krvnih delikata u Centru bezbednosti Podgorica Srđan Korać rekao je za TV Vijesti da je porodica ubice sa Cetinja Vuka Borilovića na sigurnom i da nadležni nemaju "informacije koje ukazuju da će biti krvne osvete".

On je građane pozvao da razumeju da porodica nema nikakve veze sa počinjenim zločinom.

- Oni ne mogu biti odgovorni za počinjeni zločin - rekao je Korać.

- Očekujem da to razumeju svi građani Cetinja i porodice oštećenih. Svi razumemo njihovu tugu i bol, ali moramo biti razumni i svesni da oni nisu odgovorni za zločin na Cetinju -istakao je Korać.

Crnogorski mediji prenose da je Borilović sahranjen na tajnoj lokaciji, a da sahrani nije prisustvovala njegova porodica. Cetinjani navodno nisu dozvolili da bude sahranjen u njihovom mestu, objavio je crnogorski portal Press.

Korać je rekao da je od Cetinjanina Nenada Nena Kaluđerovića, koji je u nedelju saslušan u Višem državnom tužilaštvu, oduzet i pištolj, koji će biti predmet daljih veštačenja. Kaluđerović se dovodi u vezu sa likvidacijom Borilovića.

Korać je rekao da se saslušavaju svedoci, kao i da će se obaviti veći broj veštačenja u Kliničkom centru, a trenutno se čeka balistički nalaz.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Odgovornost

01.01.2024 07:00

A zašto niste maskirali lica?