Evo gde se nalaze ŽENA I DECA Vuka Borilovića! Oglasio se načelnik crnogorske kriminilističke policije! Progovorio i o KRVNOJ OSVETI!

Autor:

Svet

15.08.2022

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Srđan Korać je građane pozvao da razumeju da porodica Vuka Borilovića nema nikakve veze sa počinjenim zločinom.

Evo gde se nalaze ŽENA I DECA Vuka Borilovića! Oglasio se načelnik crnogorske kriminilističke policije! Progovorio i o KRVNOJ OSVETI!

Foto: facebook.com/Borilovic Vuk

Načelnik stanice kriminalističke policije za suzbijanje krvnih delikata u Centru bezbednosti Podgorica Srđan Korać rekao je za TV Vijesti da je porodica ubice sa Cetinja Vuka Borilovića na sigurnom i da nadležni nemaju "informacije koje ukazuju da će biti krvne osvete".

On je građane pozvao da razumeju da porodica nema nikakve veze sa počinjenim zločinom.

- Oni ne mogu biti odgovorni za počinjeni zločin - rekao je Korać.

- Očekujem da to razumeju svi građani Cetinja i porodice oštećenih. Svi razumemo njihovu tugu i bol, ali moramo biti razumni i svesni da oni nisu odgovorni za zločin na Cetinju -istakao je Korać.

Crnogorski mediji prenose da je Borilović sahranjen na tajnoj lokaciji, a da sahrani nije prisustvovala njegova porodica. Cetinjani navodno nisu dozvolili da bude sahranjen u njihovom mestu, objavio je crnogorski portal Press.

Korać je rekao da je od Cetinjanina Nenada Nena Kaluđerovića, koji je u nedelju saslušan u Višem državnom tužilaštvu, oduzet i pištolj, koji će biti predmet daljih veštačenja. Kaluđerović se dovodi u vezu sa likvidacijom Borilovića.

Korać je rekao da se saslušavaju svedoci, kao i da će se obaviti veći broj veštačenja u Kliničkom centru, a trenutno se čeka balistički nalaz.

Bonus video:

Komentari (1)

Loading