KALUĐEROVIĆ IZJAVIO SAUČEŠĆE BORILOVIĆEVOJ UDOVICI?! Mediji u Crnoj Gori: Neno je posetio njegovu porodicu!

Autor:

Svet

15.08.2022

09:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Nenad Neno Kaluđerović, za koga se smatra da je ubio masovnog ubicu sa Cetinja Vuka Borilovića, posetio je njegovu porodicu i izjavio joj saučešće, tvrdi Svjetlana Đokić, novinarka podgoričkih "Vijesti" i ističe da je Borilovićeva porodica na sigurnom, da je čuva policija, ali da to nije samo zbog krvne osvete.

KALUĐEROVIĆ IZJAVIO SAUČEŠĆE BORILOVIĆEVOJ UDOVICI?! Mediji u Crnoj Gori: Neno je posetio njegovu porodicu!

Foto: Društvene mreže/Tanjug/AP

- Juče se pojavio podatak da je Cetinjanin Nenad Kaluđerović, za koga se veruje da je okončao krvavi pir, lično bio i izjavio saučešće Borilovićevoj porodici. Preuranjeno je i teško govoriti da li postoji strah od krvne osvete kada je reč o najvećem zločinu u Crnoj Gori - kaže Svjetlana Đokić za Kurir.

Ona je dodala da se stiče utisak da su svi u šoku i neverici.

Foto: facebook.com/vuk linda borilović

Vuk Borilović venčanje

- Ključno pitanje je da li je policija mogla da reaguje i da smanji broj žrtava. Policija je bukvalno goloruka otišla u obračun na Borilovićem koji je bio u velikoj prednosti u odnosu na njih jer je sa brda pucao po njima. Cetinjska policija nije bila opremljena. Bila je bez pancira i adekvatnog naoružanja - kaže novinarka podgoričkih "Vijesti".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading