KALUĐEROVIĆ IZJAVIO SAUČEŠĆE BORILOVIĆEVOJ UDOVICI?! Mediji u Crnoj Gori: Neno je posetio njegovu porodicu!

Autor:

Svet

15.08.2022

09:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Neno Kaluđerović, za koga se smatra da je ubio masovnog ubicu sa Cetinja Vuka Borilovića, posetio je njegovu porodicu i izjavio joj saučešće, tvrdi Svjetlana Đokić, novinarka podgoričkih "Vijesti" i ističe da je Borilovićeva porodica na sigurnom, da je čuva policija, ali da to nije samo zbog krvne osvete.

KALUĐEROVIĆ IZJAVIO SAUČEŠĆE BORILOVIĆEVOJ UDOVICI?! Mediji u Crnoj Gori: Neno je posetio njegovu porodicu!

Foto: Društvene mreže/Tanjug/AP

- Juče se pojavio podatak da je Cetinjanin Nenad Kaluđerović, za koga se veruje da je okončao krvavi pir, lično bio i izjavio saučešće Borilovićevoj porodici. Preuranjeno je i teško govoriti da li postoji strah od krvne osvete kada je reč o najvećem zločinu u Crnoj Gori - kaže Svjetlana Đokić za Kurir.

Ona je dodala da se stiče utisak da su svi u šoku i neverici.

Foto: facebook.com/vuk linda borilović

Vuk Borilović venčanje

- Ključno pitanje je da li je policija mogla da reaguje i da smanji broj žrtava. Policija je bukvalno goloruka otišla u obračun na Borilovićem koji je bio u velikoj prednosti u odnosu na njih jer je sa brda pucao po njima. Cetinjska policija nije bila opremljena. Bila je bez pancira i adekvatnog naoružanja - kaže novinarka podgoričkih "Vijesti".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading