PAŠĆE KRV! Žena i deca ubice sa Cetinja odmah sklonjeni zbog krvne osvete: "Ta tri plemstva žive po starim običajima!"

Autor:

Svet

14.08.2022

18:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Cetinje je od petka oko 15.30 sati netešno nakon što je Vuk Borilović (34) uzeo lovačku pušku i ubio 10 ljudi, među kojima i dvoje dece, a sada žitelji prestonice Crne Gore žali i navode da ovaj krvavi pir koji je počinio neće doneti ništa dobro.

PAŠĆE KRV! Žena i deca ubice sa Cetinja odmah sklonjeni zbog krvne osvete: "Ta tri plemstva žive po starim običajima!"

Foto: facebook.com/Borilovic Vuk

- Ovo što je Borilović napravio to ne može da učini zdrav razum! Pobiti ljude koji ništa nisu krivi, bez razloga, bez upozorenja da će im se nešto desiti... Katastofa nezapamćena - kaže meštanin Cetinja i dodaje:

- Načinjeno je veliko zlo za koje neko mora da odgovara. Nažalost, bojim se i da pomislim ali ljudi koji su ostali bez najbližih neće ovo moći da podnesu. Borilovići, Martinovići, čija su žena i deca pobijena, kao i familija Kaluđerović, ispred koje je Nenad navodno pucao u ubicu, su tri plemstva koja i dalje žive po starim običajima.-

Sagovornik Kurira dodaje da se žitelji Cetinja sada plaše krvne osvete.

- Mi se više plašimo šta će biti nakon ovog nezapamćenog zločina koji je Borilović počinio. Pašće krv i to nas plaši, a već se šuška da ubicinoj ženi i deci nema povratka na Cetinje - kaže sagovornik i dodaje:

- Čuli smo da su Borilovićeva žena i deca u šoku nakon što su saznali da je kod kuće Vuk napravio pravi pokolj. Njih je rodbina odmah sklonila iz Herceg Novog gde su bili na letovanju i odvela na nepoznatu lokaciju.-

Meštanin Cetinja kaže da je Borilovićeva supruga i deca nisu u Crnoj Gori.

- Priča se po Cetinju da su oni strahujući od krvne osvete napustili rodnu zemlju i otišli daleko od poznatih lica - kaže sagovornik.

Podsetimo, Vuk Borilović u petak oko 15.30 sati pobio je 10 ljudi, dok su njegove prve žrtve bili majka i dvojica dečaka starih osam i 11 godina. U krvavom piru Borilović je izrešetao svoje komšije, ali i ujaka koji je pokušao da ga spreči. Borilović je prema navodima crnogorske policije ubijen sa pet hitaca, ali za sada još uvek nije potvrđeno da li su ga pogodili meci koje je ispalila policija ili Nenad Kaluđerović, koji je bio u bekstvu, ali se u međuvremenu pojavio i trenutno je na saslušanju u svojstvu građana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading