OGLASILO SE BRATSTVO BORILOVIĆ: Ovaj cetinjski bol je ujedinio sve crnogorske domove, dok postojimo nosićemo u sebi žal!

Autor:

Svet

14.08.2022

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Bratstvo Borilović izrazilo je duboku žalost i uputilo iskreno saučešće svim porodicama čiji su članovi stradali u bezumnom aktu njihovog bratstvenika, navodi se u saopštenju koje su prosledili redakciji "Radio-televizije Cetinje".

OGLASILO SE BRATSTVO BORILOVIĆ: Ovaj cetinjski bol je ujedinio sve crnogorske domove, dok postojimo nosićemo u sebi žal!

Foto: rintskrin/Instagram/socijaldemokratecrnegore/Tanjug

Borilovići u saopštenju navode da je nezapamćeni zločin, uneo u njihove duše veliku tugu i žalost za svim nevino stradalim sugrađanima.

- Ovaj cetinjski bol je danas ujedinio sve crnogorske domove, što daje nadu da ćemo svi zajedno ljudski i u duhu crnogorskih vrednosti, pronaći snage da ubuduće prepoznamo ovakve probleme i zajednički se borimo protiv njih - navodi se u saopštenju.

Pripadnici tog bratstva, kažu da će, dok postoje, nositi u sebi žalost i iskreno saosećanje sa unesrećenim porodicama, kojima je ovaj bezumni čin, naneo nenadoknadive gubitke.

Podsećamo, u pucnjavi koja se dogodila u petak u cetinjskom naselju Medovina, u blizini Vladinog doma, Vuk Borilović ubio je 10 osoba među kojima i dvoje dece i ranio njih šest, prenose Novosti.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading