ZAKRVILO SE U LONDONU: Čudesan derbi Čelsija i Totenhema, Tuhel i Konte se UMALO pobili! (VIDEO)

Autor:

Sport

14.08.2022

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ludnica na Bridžu.

ZAKRVILO SE U LONDONU: Čudesan derbi Čelsija i Totenhema, Tuhel i Konte se UMALO pobili! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Čelsija i Totenhema odigrali su fantastični derbi 2. kola Premijer lige, a konačan rezultat bio je 2:2.

U Londonu smo videli sve, golove, dobre akcije, veliku borbu, ali i žestoki sukob dvojice trenera Tomasa Tuhela i Antonija Kontea, koji je pretio da preraste u ozbiljnu tuču.

Ali, idemo redom.

Sparsi su nešto bolje otvorili utakmicu, ali je Čelsi ubrzo zagospodario terenom. Totenhem je igrao bez ikakve ideje, dok su Son i Kejn bili potpuno neupotrebljivi.

Napadali su Plavci, pa su u 19. minutu zasluženo stigli do vođstva. Skupoceni Kukurelja je izveo korner, a Kalidu Kulibali sjajnim volej udarcem savladao Ljorisa.

Imao je gost iz Severnog Londona tri minuta kasnije veliku priliku, ali je Mendi odbranio zicer Sesenjonu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Strelci... Ris Džejms i Hari Kejn

Do kraja poluvremena videli smo veliku borbu i jedan dobar pokušaj Maunta.

Odmah na startu nastavka Kejn je u svom stilu uposlio Sona, ali je Mendi još jednom fantastično zaustavio pokušaj igrača Totenhema.

Imao je veliku šansu i Kejn, ali je loše šutirao, pa je lopta otišla pored gola. Totenhem zasluženo stiže do izjednačenja u 72. minutu.

Posle velikog karambola, lopta je stigla do Dejvisa, koji ju je odložio Hojbjergu, da bi Danac potom preciznim udarcem savladao Senegalca na golu Čelsija.

Konte je burno proslavio ovaj gol, a Tuhel je to shvatio kao provokaciju, pa smo imali prvi bliski susret dvojice stručnjaka.

 

 

Čelsi se brzo opasuljio i odmah je krenuo sa ubitačnim napadima ka golu rivala, a ubrzo mu se to i isplatilo. Izgubio je gost loptu, a ona se ekspresno stvorila kod Risa Džejmsa, koji je lako savladao Ljorisa, dok je Tuhel u stilu Murinja trčao pored aut-linije i slavio novo vođstvo svog tima.

Ubacio je Konte Rišarlisona i Perišića, kasnije i Mouru. Pokušavao je Totenhem do izjednačenja, imao je nekoliko dobrih pokušaja, ali gola nije bilo.

A, onda u 96. minutu Perišić je izveo korner, a Kejn perfektno zahvatio loptu glavom i doeno bod Sparsima.

Nakon poslednjeg sudijskog zvižduka Konte i Tuhel su se još jednom sukobili, i da nije bilo reakacije ostalih aktera došlo bi i do tuče. Na kraju je sudija Tejlor obojici pokazao po crveni karton.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tottenham Hotspur (@_spurs)

 

Oba tima posle dva odigrana kola imaju četiri osvojena boda.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading