KALUĐEROVIĆU ODUZET PIŠTOLJ NAKON SASLUŠANJA! Policija se oglasila povodom krvne osvete: Porodica Borilović je na sigurnom!

Autor:

Svet

15.08.2022

06:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Na osnovu veštačenja će se utvrditi ko je bio prisutan na licu mesta, kao i njihova uloga, kazao je načelnik stanice kriminalističke policije za suzbijanje krvnih delikata u CB Podgorica.

KALUĐEROVIĆU ODUZET PIŠTOLJ NAKON SASLUŠANJA! Policija se oglasila povodom krvne osvete: Porodica Borilović je na sigurnom!

Foto: Tanjug/AP/Instagram/pg_forass

Policija je od Cetinjanina Nenada Nena Kaluđerovića, koji je juče u svojstvu građanina saslušan u Višem državnom tužilaštvu, oduzela i pištolj, koji će biti predmet daljih veštačenja.

On je saslušan povodom tragedije na Cetinju, u kojoj je Vuk Borilović usmrtio deset osoba pre nego je ubijen, a Kaluđerovića su dovodili u vezu sa njegovom likvidacijom.

Srđan Korać, načelnik stanice kriminalističke policije za suzbijanje krvnih delikata u Centru bezbednosti Podgorica, kazao je da se saslušavaju svedoci, kao i da će se obaviti veći broj veštačenja u Kliničkom centru.

Trenutno se čeka balistički nalaz.

- Uviđajni postupak je u toku, po nalogu tužioca biće sproveden veliki broj veštačenja... Utvrdiće se ko je sve bio prisutan na licu mesta, njihova uloga, izuzeće se materijalni tragovi... - naveo je Korać.

Rekao je da je porodica Borilovića na sigurnom i da nadležni nemaju "informacije koje ukazuju da će biti krvne osvete".

Poručio je da će se preduzeti sve mere i radnje da ta porodica bude bezbedna, naglasivši da oni ne mogu biti odgovorni za počinjeni zločin, pišu podgoričke Vijesti.

- Očekujem da to razumeju svi građani Cetinja i porodice oštećenih. Svi razumemo njihovu tugu i bol, ali moramo biti razumni i svesni da oni nisu odgovorni za zločin - istakao je Korać.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading