NAJAVE I IZVEŠTAJI IZ NIŽIH LIGA SAMO NA REPUBLIKA.RS: Vršac bez bele zastave u Gornjem Milanovcu!

Autor:

Sport

15.08.2022

15:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktan prenos meča od 20 časova na TV Arena sport.

NAJAVE I IZVEŠTAJI IZ NIŽIH LIGA SAMO NA REPUBLIKA.RS: Vršac bez bele zastave u Gornjem Milanovcu!

Foto: OFK VRŠAC/BRANISLAV JOSIMOV

OFK Vršac, debitant u Mozzart bet Prvoj ligi Srbije, odigraće večeras treći meč zaredom protiv bivših superligaša. Vrščani su svesni da je Metalac veliki favorit u utakmici u Gornjem Milanovcu, koja počinje u 20 časova, i ne samo u tom duelu već i za osvajanje prvog mesta, ali to ne znači da ne priželjkuju nastavak serije dobrih rezultata.

Na konferenciji za medije trener Nenad Mijailović je biranim rečima govorio u kvalitetu protivnika.

- Idemo u goste jednom od glavnih pretendenata na visok plasman i povratak u Superligu posle dve dobre partije protiv Inđije i Zlatibora. Mislim da još ne znamo koliko zaista možemo u ovom takmičenju, ali sigurno je da ćemo dati sve od sebe da zadržimo nivo discipline, borbenosti i koncentracije da bi mogli da se nadamo povoljnom rezultatu.

- Izdanja Metalca iz prve dve utakmice prevazilaze ovaj nivo takmičenja i mislim da je realnost njihov povratak u elitno društvo srpskog fudbala. To, naravno, ne znači da u Gornji Milanovac idemo s belom zastavom, naprotiv, želimo da se nadigravamo i da osvojimo bodove.

Šef struke Vrščana ističe da je analize igre rivala detaljno urađena, ali da to neće vredeti mnogo ukoliko u igri njegovog tima bude mnogo nedostataka.

- Pre svega, moramo da prikrijemo naše slabosti i broj grešaka svedemo na minimum, sami sebi možemo biti najopasniji protivnik. Želimo da dobre stvari iz prva dva kola unapredimo i da ih radimo češće, kada je o igračima Metalca reč trebalo bi mnogo vremena kada bih nabrajao sve one od kojih preti opasnost po naš gol.

- Tu su, pre svih, Đurić i Milošev, prošle sezone jedan od najboljih strelaca, zatim Fićović, Škorić, uopšte Metalac je odličan spoj iskusnih i mladih perspektivnih igrača. Radujemo se utakmici, jedva čekamo da odmerimo snage sa jednim od najboljih timova lige.

Republika

Foto: OFK VRŠAC/BRANISLAV JOSIMOV

Fudbaleri Vršca

Jedan od najzaslužnijih za kvalitet vršačke odbrane u prva dva kola bio je Darko Terzić. Respektuje rivala, ali veruje da njegovi saigrači mogu da nastave pobednički niz.

- Dve ostvarene pobede su lepa uvertira za ono što nas očekuje ove godine. Metalac je ekipa za poštovanje, s velikim ambicijama, ali nadam se da mi možemo sačuvati sve dobre stvari iz prva dva kola, a slabije da unapredimo na viši nivo.

Mladi defanzivac ističe da ekipa neće biti bez podrške na ovom gostovanju.

- Zapadna Srbija voli Vršac, dosta naših igrača je iz tih krajeva, tako da očekujemo njihovu podršku u Gornjem Milanovcu. Nadam se da ćemo ih obradovati, da ćemo se kući vratiti s bodovima i da će atmosfera u timu ostati na visokom nivou. Veliki broj navijača na prošloj utakmici je satisfakcija za uloženi trud i obaveza da kao tim budemo još bolji. Želimo da uživamo u fudbalu i da Vršac u pravom smislu bude grad fudbala - istakao je Terzić.

Ljubitelji fudbala meč Metalac - OFK Vršac moći će da prate u direktnom prenosu na TV Arena sport 2.

PRVA LIGA SRBIJE, 3. kolo

PONEDELJAK

Metalac - OFK Vršac 20.00 (TV Arena sport 2)

NEDELJA

Mačva - Radnički (NB) 2:1 (0:0)

Loznica - GFK Sloboda 0:0

Rad - RFK Grafičar 0:3 (0:0)

IMT - Jedinstvo 2:1 (1:1)

Železničar - Trajal 1:0 (1:0)

Zlatibor - RFK N. S. 1921 1:1 (1:0)

SUBOTA

Radnički (SM) - Inđija 1:1 (0:0)

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Dragan

15.08.2022 15:50

Najzad i izveštaji iz nižih liga…Bravo za ideju…u nižim ligama Vojvodine se igra odlican fudbal…