KOLINDA SELA NASRED MOSTA: Bivša hrvatska predsednica u nikad viđenom izdanju, TORBA OD 3.000 EVRA NIJE STALA U KADAR! (FOTO)

Autor:

Svet

27.07.2022

07:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša predsednica Hrvatske objavila je na Instagramu selfi fotografiju na kojoj sedi nasred novootvorenog Pelješkog mosta.

KOLINDA SELA NASRED MOSTA: Bivša hrvatska predsednica u nikad viđenom izdanju, TORBA OD 3.000 EVRA NIJE STALA U KADAR! (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Bivša hrvatska predsednica, koja nije aktuelna u političkom životu, ali je izuzetno aktuelna na društvenim mrežama, najnovijom objavom na Instagramu izazvala je brojne komentare tamošnje javnosti.

Kolinda se slikala kako sedi nasred novootvorenog Pelješkog mosta, o čemu hrvatski mediji bruje nekoliko dana unazad kao o događaju od istorijske važnosti.

Bivša hrvatska predsednica objavila je i video snimak svoje šetnje mostom, prikazujući samo svoje skupocene cipele.

- Moj prvi hod po Pelješkom mostu. Spajamo Hrvatsku - napisala je ona u opisu objave.

 

 

Ono što nije promaklo hrvatskim medijima je i da se Kolinda na otvaranje mosta pojavila sa torbom čija je vrednost oko 3.000 evra, a koja nekom pukom "igrom slučaja" nije stala u kadar.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading