OGLASIO SE NENAD PERIŠ o SAHRANI Mateja: Poštovani novinari i snimatelji molim vas...

Autor:

Svet

21.05.2022

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Periš je nestao u noći 30. na 31. decembar 2021. godine, kada je, kako se veruje, upao u Savu kod naselja Savamala u centru Beograda

OGLASIO SE NENAD PERIŠ o SAHRANI Mateja:  Poštovani novinari i snimatelji molim vas...

Foto: Republika.rs

Nenad Periš, otac Mateja Periša, Splićanina čije je telo pronađeno u sredu kod Ada Huje, još jednom se zahvalio Srbiji za svu podršku i zamolio za mir i privatnost za vreme sahrane njegovog sina.

- Poštovani novinari i snimatelji još jednom vam se zahvaljujem na saosećanju i korektnom praćenju ovog slučaja ali vas još jednom molim da zbog iznimno teških trenutaka za mene i moju obitelj se suzdržite od bilo kakve medijske pozornosti sahrane našeg Mateja, te događaja uz sahranu. Znam da ćete shvatiti moju molbu te vam se zbog toga u svoje ime i u ime svoje obitelji zahvaljujem - saopštio je Nenad Periš za beogradske medije.

Kovčeg sa telom tragično preminulog mladića dopremljen je na groblje Lovrinac u Splitu i nalazi se u kapeli.

Za sada još uvek nije poznato vreme sahrane, ali pretpostavlja se da će biti u ponedeljak – kaže sagovornik i dodaje da je kovčeg tek jutros oko pet sati krenuo put Splita.

Pomen nakon smrti Mateja Periša održan je juče u Beogradu, nakon čega je telo nastradalog mladića ispraćeno za rodni Split. Periš je nestao u noći 30. na 31. decembar 2021. godine, kada je, kako se veruje, upao u Savu kod naselja Savamala u centru Beograda.

Bonus video: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading