SA SVE ČARAPOM NA GLAVI! Novak MUČKI OPLJAČKAN - razbojništvo!

Autor:

Sport

21.05.2022

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bruka i sramota!

SA SVE ČARAPOM NA GLAVI! Novak MUČKI OPLJAČKAN - razbojništvo!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Prvi reket sveta Novak Đoković ostao je na vrhu ATP liste uprkos raznim igrama van terena, kao i zabrani da u Majamiju i Australiji dodatno učvrsti svoje mesto na svetskom tronu!

Odluka ATP tura da predstojeći Vimbldon bude turnir na kojem se neće dobijati bodovi, ali će se istovremeno obrisati osvojeni prošle godine, najviše udara na Novaka Đokovića. Jer, srpski as je taj koji će braniti trofej u Londonu, a trebalo je i 2.000 bodova. Ovakva odluka će dovesti do toga da najbolji teniser sveta, šta god da uradi u Parizu, padne sa prvog mesta na svetskoj listi.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Takođe, treba napomenuti i turnire u Indijan Vels, ali i već pomenutom Majamiju, gde je Novak uskraćen da se bori za trofej.

Kad se na sve to doda i Australijan open, treba samo staviti prst na čelo i videti za koliko bodova je Novak ostao kratak... Sramota!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (3)

Loading
Bojan

21.05.2022 20:28

Jedino moze da im se osveti osvajanjem RG i Vimbldona. Tako bi ih sve pregazio i stavio do znanja ko je GOAT. A u Americi tj. US openu bi se vec vratio na celo ATP i oborio sve rekorde. Posle toga ne mora vise da igra......

Slavica

21.05.2022 22:16

@Bojan - Novak nema šta ni kome više da dokazuje,može samo da im kaže "oteto-prokleto"

Sgp

22.05.2022 07:56

Novak ih treba sve redom oterati u tri lepe pm, i prestati da se aktivno bavi tenisom, jer definitivno svet, naročito zapadni iz dna duše mrzi istok a sa njima i nas srbe. Ne vredi inatiti se. Treba im omogućiti da opet njihovi miljenici malo dominiraju belim sportom. U penziju Novače, pokazao si im dominaciju balkanaca koju zapad kao nekad hitler nije mogao da preboli da neko bude bolji od,, arijevaca,,!!!