NUDIO JOJ KONJA ZA EROTSKU MASAŽU! Tužba za seksualno uznemiravanje za NAJBOGATIJEG čoveka na svetu!

Autor:

Svet

21.05.2022

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki multimilijarder Elon Musk demantovao je tvrdnje u novinskom izveštaju da je seksualno uznemiravao stjuardesu u privatnom avionu 2016. godine, nazivajući optužbe "potpuno neistinitim".

NUDIO JOJ KONJA ZA EROTSKU MASAŽU! Tužba za seksualno uznemiravanje za NAJBOGATIJEG čoveka na svetu!

Foto: www.profimedia.rs

Ilon Mask

U izveštaju objavljenom na novinskom sajtu Biznis Insajder, navodi se da je kompanija Spejs Iks koju je osnovao Mask, platila 250.000 dolara (200.000 funti) jednoj ženi zaposlenoj u kompaniji, nakon postignute nagodbe za otpremninu posle tužbe za seksualno uznemiravanje podignute protiv najbogatijeg čoveka na svetu, prenosi londonski "Gardijan".

U izveštaju "Biznis Insajdera" se navodi da je žena, koja je radila kao kabinska poslužiteljka u korporativnom mlaznom avionu kompanije Spejs Iks, optužila Maska da joj je pokazao svoj polni organ u erekciji, da joj je bez njenog pristanka dodirivao noge i ponudio da joj kupi konja ako mu obavi erotsku masažu.

Mask, koji je i izvršni direktor kompanije Tesla i čovek čije bogatstvo se procenjuje na 212 milijardi dolara, rekao je grupi od skoro 100 miliona svojih pratilaca na Tviteru da su optužbe protiv njega "potpuno netačne".

"Gardijan" nije uspeo da proveri tačnost navoda objavljenih u Biznis Insajderu, a kompanija Spejs Iks je zamoljena za komentar, prenosi Tanjug.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading