RASKRINKANA MREŽA MILA, BOKANA I MEDENICE! Do detalja otkrivamo kako funkcioniše MAFIJAŠKA SPREGA!

Autor: Republika

Svet

12.05.2022

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Crne Gore Milo Đukanović, njegov brat Aco, kao i vlasnik kompanije "Voli" Dragan Bokan, odnosno Miloš Medenica, sin dugogodišnje predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice blisko su sarađivali.

RASKRINKANA MREŽA MILA, BOKANA I MEDENICE! Do detalja otkrivamo kako funkcioniše MAFIJAŠKA SPREGA!

Foto: Profimedia, ST/V. Lukić, Uprava Carina

Ovo je za Republiku potvrdio i Nebojša Medojević, jedan od lidera Demokratskog fronta.

Naš portal je već pisao o saradnji Đukanovića, Bokana i Medenice, koji se sumnjiči da je formirao organizovanu kriminalnu grupu koja se bavila švercom cigareta, droge i drugim teškim kriminalnim delima. 

- Kompanija "Voli" je režimska kompanija preko koje su braća Đukanović realizovali svoje transakcije i ja osnovano sumnjam da je preko ove kompanije oprana ogromna količina keša iz šverca cigareta i droge, a videli smo da je crnogorski državni narko-kartel godinama švercovao kokain u pošiljkama banana. Bokan je, prema naređenju Đukanovića, ušao u poslove s Milošem Medenicom jer su njegovi zahtevi i apetiti bili sve veći. Njegova majka Vesna je crna kutija režima Đukanovića i dopuštanjem da pokupi neke mrvice sa stola kupovali su naklonost njegove majke - smatra Medojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading