ZALETEO SE KOMBIJEM U KUĆICE NA GRANIČNOM PRELAZU I UNIŠTIO IH! Povređeno mnogo ljudi!

Autor:

Svet

04.05.2022

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bugarin se kombijem zabio u kućice granične kontrole na prelazu Goričan II - Letenje, između Hrvatske i Mađarske.

ZALETEO SE KOMBIJEM U KUĆICE NA GRANIČNOM PRELAZU I UNIŠTIO IH! Povređeno mnogo ljudi!

Foto: Tanjug/M. NIKOLIĆ

Povređeno je više osoba, među njima hrvatski i mađarski policajci. Uviđaj je obavila mađarska policija.

Skoro da ništa nije ostalo od kućica na graničnom prelazu Goričan II - Letenje nakon što je u njih udario vozač kombija bugarskih registarskih oznaka.

U ludačkom nasilju Bugarina povređeno je više osoba, među kojima su dva hrvatska i jedan mađarski policajac, kao i jedan automobil mađarske granične kontrole. Međimurska policija je saopštila da se radi o saobraćajnoj nesreći, ali će više detalja biti saopšteni naknadno, piše Dnevnik.hr.

Dva povređena hrvatska policajca prevezena su u Županijsku bolnicu Čakovec, u kojoj je utvrđeno da su lakše povređeni. Međimurska policija objavila je fotografije sa lica mesta na kojima se vidi da od pomenutih kućica nije ostalo ništa.

Reč je o graničnom prelazu koji se nalazi na teritoriji Mađarske, na kom graničnu kontrolu u kućicama zajednički sprovode mađarski i hrvatski policajci. Težina povreda ostalih koji su učestvovali  u nesreći za sada nije poznata, prenosi Alo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading