IMA NEMAČKU PENZIJU, ALI I URNEBESAN USLOV: Oglas ovog Bosanca je postao hit koji je sve nasmejao do suza

Autor:

Svet

29.04.2022

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ismet Imamović je u potrazi za ženom, a ima samo jedan uslov.

IMA NEMAČKU PENZIJU, ALI I URNEBESAN USLOV: Oglas ovog Bosanca je postao hit koji je sve nasmejao do suza

Foto: YOUTUBE/TATABRADA.TV/SCREENSHOT

Ismet Imamović je 73-godišnji penzionier iz Tareva, mesta u opštini Kladanj u Bosni i Hercegovini. Prošlo je tri godine od smrti njegove supruge sa kojom je bio 50 godina u braku, a sada je u potrazi za novom srodnom dušom.

Kako je rekao, Ismet ima nemačku penziju, koja iznosi 2.000 evra mesečno, ali boji se da bi to njegovoj novoj ženi bilo malo.

Iako je zadovoljan svojim penzionerskim životom u rodnom mestu, samoća je nešto što teško podnosi, pa je odlučio da za Televiziju Tatabrada podeli svoj oglas. Kako je rekao, čim nađe novu partnerku, problem su njena deca.

"Koja god se meni sviđa, deca joj se ljute, a ona mi viče da pitam decu. Koja god spomene da pitam decu, od tog nema ništa, znam ja to. Ja ako pitam decu, ne bih nikad video žene. Ja tražim ženu za sebe, mene ne interesuje da li to odgovara njenoj deci ili ne", žali se Ismet.

Ipak, Ismet ima nekoliko stavki za koje bi voleo da se ispune: ne želi mnogo mlađe jer se jednom opekao. Želi da bude zdrava i poslušna, ali jedno je najvažnije: da ne mora da ide po sudovima i plaća advokate.

"Radio sam u Nemačkoj 37 godina u rudniku. Voleo bih da nađem solidnu ženu, bez svađe. Moja supruga je umrla pre tri godine, a bili smo u braku 50 i nešto godina. Niti pijem, niti pušim. Imam i ja decu i unuke, ali nažalost, unuci dođu samo kad zafale pare", otkrio je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
dorcol

29.04.2022 22:30

Ako ovako nastavi,umesto~Toma~ocekujmo jednom film~Darko~!