VELIKI POMAK U POTRAZI ZA POBEDNICOM VELIKOG BRATA!

Autor:

Zabava

28.04.2022

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna kamera mogla bi da reši misteriju nestanka Marijane Seifert.

VELIKI POMAK U POTRAZI ZA POBEDNICOM VELIKOG BRATA!

Foto: printscreen/youtube.com

Marijana Seifert

Intenzivna potraga za Marijanom Seifert (38), poznatijom kao pobednicom rijaliti šoua Veliki Brat 2011. ušla je u drugi dan, a novi detalj sa mosta kod kojeg su pronađeni njen telefon i dokumenta mogao bi da napravi veliki pomak, možda i da reši slučaj.

Kako prenosi Telegraf, izvor upućen u potragu za nestalom Marijanom navodi, policija trenutno pregleda snimke sa kamere koja jedina pokriva deo mosta gde su njene stvari pronađene.

- Na mostu Mladosti, kod kojeg su pronađena dokumenta i telefon nema kamera, ali postoji kamera na jednom reklamnom plakatu - navodi izvor za i nastavlja:

- To je jedina kamera koja je na tom delu mosta. Policija sada pregleda materijal sa te kamere, te bi uskoro trebalo da se pojave važne informacije o Marijaninom nestanku - završava izvor.

Podsetimo, juče je pronađen deo njenih stvari, pa se pretraživalo detaljno celo naselje Savica, gde Marijana živi sa suprugom Karlom, kao i područje reke Save od Mosta mladosti u smeru toplane u Zagrebu.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading