VODILA JE PROGRAM, A ONDA JE USLEDIO UDAR u BiH! Njena reakcija je šokirala gledaoce! (VIDEO)

Autor: Republika

Svet

23.04.2022

06:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spikerka je vodila dnevnik u trenutku snažnog zemljotresa jačine 5,6 stepeni po Rihterovoj skali usled kog je čitav studio počeo da se trese.

VODILA JE PROGRAM, A ONDA JE USLEDIO UDAR u BiH! Njena reakcija je šokirala gledaoce! (VIDEO)

Foto: Printscreen

Voditeljka je iznenadila reakcijom čitav region

Voditeljka nacionalnog Dnevnika u Bosni i Hercegovini govorila je u programu uživo kada je njenu zemlju sinoć pogodio razoran zemljotres jačine 5,6 stepeni po Rihterovoj skali, izazvavši rušenje krovova i fasada na mnogobrojnim objektima, ali i stradanje devojke Elvire Sefo (28) iz Stolca. 

Voditeljka je govorila u studiju, a onda je nešto iznenada puklo, kamere su počele da se pomeraju, što su mogli da vide i gledaoci. 

Opa, u ovom trenutku, događa se zemljotres, nadam se da će biti sve u redu - rekla je spikerka, a zatim nastavila profesionalno da radi svoj posao, što je posebno iznenadilo gledaoce njenog programa. 

 

U komentarima na društvenim mrežama, piše Kurir, ljudi su izrazili divljenje gestom voditeljke, koja je svojom staloženošću i prisebnošću, profesionalno obavestila ljude o tome šta se trenutno dešava, a nakon toga, nastavila najnormalnije da vodi vesti.

Podsetimo, sinoć se oko 23 sata dogodio snažan zemljotres koji se osetio i u Beogradu. Njegov epicentar je bio 15 kilometara severoistočno od Ljubinja. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading