DEVOJKU ZDROBILA STENA U BiH! Ovo je Elmira Sefo (28) koja je sinoć stradala u jezivom zemljotresu!

Autor: Republika

Svet

23.04.2022

04:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Elmira Sefo bila je u porodičnoj kući kada se na taj objekat usled potresa jačine 5,6 po Rihtereovoj skali obrušila ogromna stena.

DEVOJKU ZDROBILA STENA U BiH! Ovo je Elmira Sefo (28) koja je sinoć stradala u jezivom zemljotresu!

Foto: Printscreen/Facebook

Elmira Sefo stradala je u potresu

Dvadesetosmogodišnja Elmira Sefo (28) iz mahale Kukavac kod Stoca stradala je u snažnom zemljotresu jačine 5,6 stepeni po Rihterovoj skali koji je sinoć pogodio Bosnu i Hercegovinu i izazvao i značajnu materijalnu štetu

Snažan potres, čiji je epicentar bio na oko 15 kilometara od Ljubina, ne pamti se poslednjih godina, a osetio se i u Sarajevu, Mostaru, Zenici, Trebinju, Bileću, Stocu, i u mnogim drugim mestima širom zemlje. 

Nesrećna devojka stradala je kada se na njenu porodičnu kuću obrušila ogromna stena.

To je lokalnim medijima potvrđeno i iz kantonalne bolnice Dr Safet Mujić iz Stoca, gde je Elmira primljena u teškom stanju. Ona je, prema rečima lekara, dovezena u tu ustanovu bez svesti i bez pulsa, pa ni reanimacija nije pomogla da ona bude vraćena u život. Kako je rečeno, isto je pokušano i u kolima Hitne pomoći, ali devojci nije bilo spasa.    

 

 

Elmirini roditelji i sestra su, inače, lakše povređeni.       

 

 

Zemljotres je pričinio veliku materijalnu štetu, a brojni građani su na društvenim mrežama podelili šta je on napravio u njihovim mestima. 

Objavljeni su i mnogobrojni snimci kako se ljudima po kućama pomeraju lusteri i nameštaj. 

 

Bosanski mediji navode da su mnogi nakon prvog udara izleteli na ulice, a paniku su pojačali naknadni manji potresi koji su se, takođe, osetili širom zemlje.

 

Prema izveštajima iz zdravstvenih ustanova u mestima gde se zemljotres najjače osetio, na desetine građana je primljeno s lakšim povredama, ali i uglavnom zbog napada panike.    

     

 

Podsetimo, potres je registrovan sinoć oko 23 sata nakon čega su seizmološki zavodi širom bivše Jugoslavije počeli da registruju potrese. Jedan se osetio i u Beogradu.   

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading