TRAGEDIJA POZNATE VODITELJKE nakon koje su svi ZANEMELI: Ovo je Nadin suprug koji je POGINUO u STRAVIČNOJ NESREĆI! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.04.2022

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suprug Nade Gogić juče je poginuo u saobraćajnoj nesreći!

TRAGEDIJA POZNATE VODITELJKE nakon koje su svi ZANEMELI: Ovo je Nadin suprug koji je POGINUO u STRAVIČNOJ NESREĆI! (FOTO)

Foto: printskrin

Vest da je poginuo suprug Nade Gogić, Branko Gogić potresla je juče celu Srbiju. Predsednik IO SDPS doživeo je saobraćajnu nesreću i na mestu ostao mrtav, voditeljki je ubrzo saopšteno, ostala je skrhana bolom.

Malo je reći da je Nada slomljena i neutešna. Publika je upoznala kroz rad na Jutarnjem dnevniku i kao urednicu Dnevnika 2 na RTS-u. Danas ona ima novi posao. Radi u Turističkoj organizaciji Srbije kao rukovodilac službe razvoja turističke ponude, dok samo povremeno gostuje na televizijama ili se pojavljuje na poslovnim događajima.

Republika

Foto: Printskrin

Nada Gogić i Branko Gogić

 

Da je poginuo suprug Nade Gogić, koji je iza sebe ostavio i dvoje male dece, jedna je od najpotresnijih vesti ovog vikenda. U vozilu kojim je upravljao, a koji mu je došao glave, našao se i predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić koji je teže povređen i nalazi se u Kliničkom centru u Nišu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Eth@n Hunt

11.04.2022 08:24

Malo je vozio prebrzo, a? Ne brže od života.

Marko

11.04.2022 12:01

Spomeni Djilasa...