SAZNAJEMO pozadinu strahovitog PREBIJANJA maloletnika u Crnoj Gori: Zbog ZABRANJENE LJUBAVI tinejdžer pretučen skoro nasmrt

Autor:

Svet

09.04.2022

20:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tinejdzera A.K.(13) brutalno je pre dve noći u centru Bijelog Polja pretukao dve godine stariji M. S. zbog svoje sestre i neprihvatanja njene ljubavne veze sa A.K., saznaje Republika.

SAZNAJEMO pozadinu strahovitog PREBIJANJA maloletnika u Crnoj Gori: Zbog ZABRANJENE LJUBAVI tinejdžer pretučen skoro nasmrt

Foto: pixabay.com

- Trinaestogodišnji dečak je revoltiran ponašanjem svoje sestre i njenom zabranjenom vezom sa petnaestogodisnjakom druge vere odlučio da stane na kraj toj ljubavi. On je propratio sestru i kada je video da se ljubi sa A. K. uprkos zabranama od strane porodice, M. S. je nasrnuo na A. K. i uz psovke i pretnje ga oborio na zemlju i išutirao ga nogama - ispričao je izvor iz istrage za Republiku. 

Kako su dečaci ispričali, do vršnjačkog nasilja došlo je oko 20.15 kod gradske pijace, a napadač je iznenada žrtvi prišao sa leđa i iako je M. S. bio sa društvom, niko se nije uključio u tuču osim što su na kraju odvlačili napadača. 

A. K. je posle prebijanja otišao kući, ali je ubrzo zatražio pomoć zajedno sa roditeljima. Odmah je operisan, a lekari su nakon tročasovne intervencije procenili da je njegovo stanje stabilno.

Republika

Foto: pixabay.com

Policija

U nalazu piše da je A.K. zadobio tešku telesnu povredu – naprsnuće slezine i da mu je hitno uklonjen u potpunosti taj organ zbog krvarenja u stomaku, kao i da su mu podvezani određeni krvni sudovi.  

M. S. je lišen slobode još iste noći, a tužilac za maloletnike u Osnovnom državnom tužilaštvu u Bijelom Polju posle njegovog saslušanja ispituje sve okolnosti slučaja uz pozivanje svih svedoka zbog davanja iskaza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading