UŽAS U PODGORICI! Otac PRODAO ćerku za 10.000 evra: Primoravao maloletnu devojčicu na brak?!

Autor:

Svet

11.03.2022

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sumnja se da su S.B. (35) iz Podgorice i N.B. (33) sa Kosova, nastanjen u Podgorici, izvršili krivično delo trgovina ljudima na štetu jedne maloletne osobe.

UŽAS U PODGORICI! Otac PRODAO ćerku za 10.000 evra: Primoravao maloletnu devojčicu na brak?!

Foto: pixabay.com

Službenici Uprave policije su lišili slobode dve osobe koje se sumnjiče za krivično delo trgovina ljudima.

- Sumnja se da su S.B. (35) iz Podgorice i N.B. (33) sa Kosova, nastanjen u Podgorici, izvršili krivično delo trgovina ljudima na štetu jedne maloletne osobe. Oni su ovo krivično delo izvršili na način što je S.B. zloupotrebom odnosa poverenja i zavisnosti, a putem vrbovanja tokom prethodna dva meseca u Podgorici, primoravao svoju maloletnu ćerku, oštećenu, na sklapanje nedozvoljenog braka, dok je N.B. učestvovao u izvršenju krivičnog dela na način što je posredovao u sklapanju nedozvoljenog braka, a u cilju sticanja imovinske koristi - saopšteno je iz Policije, prenosi Dan.

Osumnjičeni su ugovorili nedozvoljeni brak za novčani iznos od 10.000 evra. Oni će danas uz krivičnu prijavu biti privedeni postupajućem tužiocu u Višem državnom tužilaštvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading