TUGA! Otac koji je prodao bubreg kako bi izlečio ćerkicu, izvršio SAMOUBISTVO: Ostavio POTRESNU poruku (FOTO)

Autor:

Svet

22.02.2022

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zeničanin Kemal Pehlivanović, koji je juče izvršio samoubistvo vešanjem, a ovaj čin je najavio na svom Fejsbuk profilu, od ranije je poznat kao otac koji je prodao bubreg za operaciju ćerke.

TUGA! Otac koji je prodao bubreg kako bi izlečio ćerkicu, izvršio SAMOUBISTVO: Ostavio POTRESNU poruku (FOTO)

Foto: printscreen/facebook

Kemal Pehlivanović

Njegovo beživotno telo pronađeno je u štali u Klopačkom putu, a samoubistvo je najavio nekoliko dana ranije na Fejsbuku.

Jedan veliki pozdrav za sve prijatelje i neprijatelje, jer ćemo se videti na onom svetu, jer je bolest učinila svoje posle tolikih borbi za život moje ćerke a ja sam pretrpeo teške bolesti. Hvala svima. I ja idite u probleme boljeg sveta - napisao je on.

Foto: printscreen/facebook

Poruka

Kemal je 2019. godine objavio da prodaje bubreg kako bi spasio ćerku Lamiju, koja je rođena sa AVSD-om i makrocefalnom bolešću srca, Velošisis, nakon čega mu je jutjuber iz BiH uručio donaciju od 18.000 KM za njenu operacijum, preneli su mediji.

Teška sudbina i prošlost umorile su Kemala, koji se, sudeći po objavljenom statusu, i sam razboleo, a zbog nemogućnosti da pomogne ćerki odlučio je da izvrši samoubistvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Dipl. novinar

23.02.2022 07:39

Zaista ne znam ko vam piše ove tekstove? Nerazumljivo, nepismeno i ne citirate reči kako su tačno napisane u objavama ljudi o kojima pišete. Da li vi uopšte pročitate tekst pre nego što ga postavite javno?