PO OCU ŽELJKA MITROVIĆA SNIMLJEN JE "SIVI DOM": Vlasnik TV Pink prvi put o roditeljima, OTAC mu je odrastao u DOMU i zbog toga se odlučio na ovaj KORAK!

Autor:

Vesti

21.02.2022

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnik Pink televizije Željko Mitrović ponovo je obradovao mališane iz domova za nezbrinutu decu.

PO OCU ŽELJKA MITROVIĆA SNIMLJEN JE "SIVI DOM": Vlasnik TV Pink prvi put o roditeljima, OTAC mu je odrastao u DOMU i zbog toga se odlučio na ovaj KORAK!

Foto: Promo foto

U toku leta decu koju su ostavili roditelji ili zbog drugih razloga ostali bez roditelja, Željko Mitrović šalje na letovanje, a u toku zime šalje ih na zimovanje.

Mitrović je u sklopu akcije "Zimovanje za sve" obezbedio zimovanje za 220 mališana iz domova za nezbrinutu decu.

Željko je danas ispratio prvu grupu dece, a naredne nedelje će u druga grupa otputovati na zimovanje na Divčibare.

Mitrović raznim akcijama se već godinama trudi da ulepša život onih najmlađih koji nemaju roditelja, a za "Pink" je otkrio da je i zbog primera u svojoj porodici on posebno vezan za ovu decu.

- Ja sam izuzetno emotivno vezan za ovu celu priču pre svega iz razloga što je moj otac rastao bez roditelja i bio je u Kazneno-popravnom domu "Vasa Stajić". Po njemu je i rađen film "Sivi dom". Tako da ja imam prema ovoj deci poseban emotivni status, ali evo vidite deca su raspoložena, svi su srećni, veseli. Trudiću se da ih obiđem u toku nedelje - rekao je Željko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Hepote

21.02.2022 19:48

Serija i film su rađeni po domu, a ne po ocu...

Odgovori 19 1