SIN HARISA DŽINOVIĆA JE PRAVA MISTERIJA, A SAD JE OTKRIVENO I ČIME SE BAVI: Đina POLUDELA zbog brata, pa ga BRUTALNO vređala! (FOTO)

Autor:

Zabava

21.02.2022

15:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako izgleda sin Harisa i Meline Džinović, otkriveno je čime se bavi i kako izgleda.

SIN HARISA DŽINOVIĆA JE PRAVA MISTERIJA, A SAD JE OTKRIVENO I ČIME SE BAVI: Đina POLUDELA zbog brata, pa ga BRUTALNO vređala! (FOTO)

Foto: ST/D. KADIĆ/printscreen/instagram.com/djinadzinovic

Dok je njegova sestra Đina Džinović toliko aktivna na društvenim mrežama, da već važi za ozbiljnu influenserku i poželjnu devojku, iako uživa u ljubavi sa zgodnim fudbalerom, Kan Džinović je prilično enigmatičan.

Sin folk legende Harisa Džinovića i Meline ne voli da se eksponira u javnosti i ne sećamo se kada smo ga poslednji put videli na nekoj fotografiji sa roditeljima ili starijom sestrom. Međutim, upravo nam je Đina pomogla da mu uđemo u trag.

Republika

Foto: instagram.com

Sin Harisa Džinovića, Kan Džinović Instagram

 

- Htela sam da vam pokažem brata, ali je pobegao - napisala je krajem prošle godine na TikToku. Ipak, nedavno je uspela da ga uhvati u kadar, a prizor sa kućnim ljubimcem njenim pratiocima razgalio je srca.

Podsetimo, Đina je nedavno snimala za Instagram profil uživo prenos i tako komunicirala sa svojim vernim pratiocima, a u jednom momentu joj je u sobu ušao brat Kan što je nju iznerviralo, te je došlo do okršaja kada je Đina pokušala da ga istera iz sobe, rekavši: "Seljačino mala, nekulturna! Nauči da se ponašaš".

 

Republika

Foto: instagram.com

Sin Harisa Džinovića, Kan Džinović

 

Kan ima 16 godina, bavi se košarkom i mora se priznati da je pravi frajer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading