DUŠKO TOŠIĆ NEĆE NI DA ČUJE ZA TREĆE DETE: Karleuša u OČAJU, ovo je PRAVI razlog zbog čega fudbaler neće BEBU sa Jelenom! (FOTO)

Autor:

Zabava

21.02.2022

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duško Tošić ne želi da ima treće dete sa Jelenom Karleušom, a sada je otkriveno i zbog čega.

DUŠKO TOŠIĆ NEĆE NI DA ČUJE ZA TREĆE DETE: Karleuša u OČAJU, ovo je PRAVI razlog zbog čega fudbaler neće BEBU sa Jelenom! (FOTO)

Foto: instagram.com/printscreen/karleusastar/republika.rs

Pevačica Jelena Karleuša uprkos turbulentnom periodu u braku koji je iza nje, na šaljiv i simpatičan način kako samo ona to ume, doakla se teme trećeg deteta. Ona je na svom „Instagram“ profilu nedavno objavila sliku manekenke Naomi Kembel na kojoj drži bebu i napisala koju je tada po prvi put predstavila širem auditorijumu. Jeleni se ova objava veoma dopala pa je prokomentarisala:

Možda mi je vreme za treće dete čim se ovako oduševljavam slikama beba. 

Republika

Foto: printscreen/N1

Jelena Karleuša hoće treće dete

 

Diva je ovom objavom raznežila mnoge, međutim iako ona i Duško maštali o velikoj porodici, fudbaleru je na prvom mestu Jelenino zdravstveno stanje, a lekari su je upozorili da bi još jedna trdunoća bila opasna po nju.

Jelena je stalno pričala kako želi Dušku da rodi petoro dece, međutim imala je dva carska reza u roku od godinu dana, što nije preporučljivo. Naravno to je ostavilo i neke posledice. Kasnije je imala i hiruršku intervenciju pa su joj po treći put sekli stomak. Lekari su je još tada upozorili da ne bi bilo pametno opet da rađa. Bilo joj je jako žao što Dušku ne može da ispuni želju i rodi sina, ali njemu je na prvom mestu bilo njeno zdravlje. Tako da i kada je njoj padalo na pamet da ponovo ostane u drugom stanju, on je odgovorao i podsećao da bi to moghlo biti opasno – kaže za Svet dobro obavešten izvor.

Republika

Foto: Instagram.com

Jelena Karleuša i Duško Tošić

 

Ja sam zdravstveno veoma loše i zbog toga više ne bih mogla da imam decu! Imala sam već tri carska reza, dva zbog porođaja i jedan zbog hirurške intervencije na koju sam morala da idem nedavno. Trudnoća je veoma opasna za mene – izjavila je Jelena pre pet godina.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading