DIDI DŽEJ SE ZAMERILA LEJDI GAGI: Srpska pevačica otkrila sve detalje poznanstva i druženja sa koleginicom, a zbog OVOG detalja se ŠOKIRALA! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.02.2022

22:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dijana Janković poznatija kao Didi Džej otkrila je sve detalje druženja sa Lejdi Gagom.

DIDI DŽEJ SE ZAMERILA LEJDI GAGI: Srpska pevačica otkrila sve detalje poznanstva i druženja sa koleginicom, a zbog OVOG detalja se ŠOKIRALA! (FOTO)

Foto: youtube.com/TV Prva

Popularna ekstravagantna pevačica Dijana Janković poznata kao Didi Džej je svojevremeno izjavila kako je od koleginice Lejdi Gage lično učila kako da svoje hejtere pretvori u svoje fanove.

- Da, Lejdi Gaga mi je to lično rekla. Pre nekoliko godina smo imale priliku da se vidimo, provela sam sat vremena sa njom. Imala sam tu čast, oduševila me je. Ona je kriva što sam otišla u Ameriku da gradim karijeru. Rekla mi je ako to zaista želim, da se odmah spakujem i pravac Amerika. Imala sam finansijske mogućnosti da kupim kartu i platim hotel u Njujorku. Za to nije potrebno mnogo, treba slediti svoje snove - priča Dijana u emisiji "Magazin In".

Republika

Foto: E-Stock

Dijana Janković Didi Džej

 

- Lejdi Gaga mi je rekla da sve hejtere treba da pretvorim u fanove tako što ću biti jedinstvena i slediti svoje snove. I to sam uspela, to su bili najagresivniji hejteri. Ljudi su govorili da izmišljam, a ja kažem pogledajte moj spot, moje slike, slike iz studija, to je sve tako - govori Didi.

- Kada ti je skočio broj fanova radikalno - upitala ju je Vesna de Vinča.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Lejdi Gaga

 

- Kada sam uradila duet sa Šegijem, i snimila spot. Skočilo je sa milion na milion i šesto, ali najviše mi je skočiolo kada sam imala američku turneju po gej klubovima i prajdovima. Imala sam druženje sa njima, svi su me zapratili, i njihovi prijatelji su me zapratili. Ja Srbiju uvek mnogo hvalim u Americi - priznala je Didi Džej.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading