TEODORA DŽEHVEROVIĆ BEZ ŠMINKE NE LIČI NA SEBE: Pevačica ŠOKIRALA izdanjem, paparaco fotke otkrivaju NJENO PRAVO LICE! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.02.2022

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako zaista izgleda Teodora Džehverović

TEODORA DŽEHVEROVIĆ BEZ ŠMINKE NE LIČI NA SEBE: Pevačica ŠOKIRALA izdanjem, paparaco fotke otkrivaju NJENO PRAVO LICE! (FOTO)

Foto: ATA Images

Teodora Džehverović važi za jednu od najatraktivnijih pevačica na srpskoj domaćoj sceni, a pored brojnih hitova poznata je i kao neko ko je uvek tip-top sređen.

Međutim, često zaboravljamo da Instagram nije realnost u kojoj nema filtera za ulepšavanje. Teodora danas nije zasijala u punom sjaju, pa su prolaznici bili zbunjeni njenom pojavom. Džehverovićeva je doputovala u Beograd, a po svemu sudeći nije se proslavila svojim stajlingom sa aerodroma. 

Republika

Foto: ATA Images

Teodora Džehverović bez šminke

 

Pevačica se odlučila za široku žutu trenerku u kompletu duksom, a ovaj put joj lice nije bilo prekriveno šminkom.

Republika

Foto: ATA Images

Teodora Džehverovićsa šminkom

 

Čini se da joj je prioritet bila udobna vožnja avionom, a ne poziranje pred paparacima, ali je još jednom dokazala da lepe konture lica ne mora da skriva napadnom scenskom šminkom. Mnogima se Teodora više sviđa ovakva, a s obzirom na komplimente koje dobija ne bi iznenadilo da se u budućnosti opredeli za nešto suptilniju šminku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading