ŠTA TO SPREMAJU DRITAN I MILO? Abazović i Đukanović sastančili do sitnih sati, mediji ubeđeni da će lider URA biti mandatar nove vlade!

Autor: Tanjug, Republika

Svet

11.02.2022

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Građanskog pokreta Ura Dritan Abazović sastao se sinoć sa predsednikom Demokratske partije socijalista (DPS) i predsednikom države Milom Ðukanovićem, piše podgorička Pobjeda pozivajući se na svoja saznanja.

ŠTA TO SPREMAJU DRITAN I MILO? Abazović i Đukanović sastančili do sitnih sati, mediji ubeđeni da će lider URA biti mandatar nove vlade!

Foto: Tanjug/AP

Dritan Abazović i Milo Đukanović

Sastanak je, kažu, završen kasno sinoć.

Podgorički mediji pišu da je gotovo izvesno da će Abazović biti mandatar nove vlade.

Abazović je juče rekao da smatra da postoji ozbiljna većina koja bi formirala manjinsku vladu.

Iako su mediji spekulisali da bi Ðukanović mogao već danas da predloži mandatara, sudeći prema izjavama jednog od lidera Demokratskog fronta Andrije Mandića, posle jučerašnjih konsultacija sa predstavnicima GP URA o formiranju većine za izbor nove vlade, tek naredne sedmice sledi razgovor šefa države sa predstavnicima političkih stranaka subjekata.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading