IMPERATOR MILO NE ODUSTAJE OD FOTELJE: Đukanović najavljuje rušenje Krivokapića 4. februara, pominje i povratak u prošlost

Autor: Tanjug, Republika

Svet

28.01.2022

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji veliki Srbin, a aktuelni srbomrzac, crnogorski predsednik i lider opozicione Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović, ubeđen je da će 4. februara vlada Zdravka Krivokapića "postati prošlost".

IMPERATOR MILO NE ODUSTAJE OD FOTELJE: Đukanović najavljuje rušenje Krivokapića 4. februara, pominje i povratak u prošlost

Foto: Tanjug/AP

Đukanović je, kako je saopšteno iz DPS-a, na sednici stranačkog odbora glavnog grada naglasio da ova stranka može biti ponosna na doprinos koji je u prethodnih 18 meseci dala na polju demokratskog razvoja društva i da je uspela da, kako je naveo, odbije "napad velikosrpskog nacionalizma i sve vreme, i iz opozicije, na adekvatan način vodila računa o državnim interesima".

- Od uspešnosti posla koji je potrebno obaviti u "našoj kući", zavisiće i brzina kojom će se DPS vraćati u poziciju društveno-političke relevantnosti u kakvoj smo bili do 30. avgusta 2020. godine - rekao je Đukanović.

Na sednici stranačkog Odbora Podgorice konstatovano je da partijska reforma ima zadovoljavajuću dinamiku ali da je od izuzetne važnosti da taj proces bude završen na temeljan i kvalitetan način.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Zdravko Krivokapić

Đukanović je istakao i da je potrebno dovršiti proces reforme DPS-a kako bi se uspešno suočili sa izazovima koje partiju čekaju u narednom periodu i kako bi pokazali da su razumeli poruku koju su im birači poslali na izborima 30. avgusta.

Politika DPS-a, istakao je, pre svega je politika kontinuiranih reformi o "moramo pokazati kako smo razumeli poruku birača sa izbora kako bismo nastavili da širimo i učvršćujemo poverenje sa građanima, a to se radi jedino direktnim i neposrednim kontaktom sa biračima".

Saopšteno je i da je konstatovano zadovoljstvo rezultatima koji su ostvareni na nivou glavnog grada u prethodne četiri godine "što je najbolja legitimacija za predstojeći izborni ciklus u Podgorici".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading