MONSTRUM HIVOM UBIJAO ŽENE! Namerno zaražavao partnerke: POZNAT EPILOG JEZIVOG SLUČAJA, SUD REKAO POSLEDNJU REČ!

Autor: Republika

Svet

03.02.2022

11:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski monstrum Luiđi de Domeniko (58) namerno je partnerke zaražavao virusom HIV i tako ih ubijao, zbog čega je sada osuđen na 22 godine robije.

MONSTRUM HIVOM UBIJAO ŽENE! Namerno zaražavao partnerke: POZNAT EPILOG JEZIVOG SLUČAJA, SUD REKAO POSLEDNJU REČ!

Foto: printscreen

Stravičan zločin otkrila je Silvija Gambadoro (54), advokat, koja je godinama istraživala Domenika nakon što je njena sestra, a njegova supruga, Stefanija umrla pod neobičnim okolnostima.

Silvija je bila uverena da je Stefaniji muž namerno preneo smrtonosni virus koji izaziva sidu. Ispostavilo se da Silvijina sestra nije bila jedina žrtva.

Luiđi i Stefanija su bili u braku od 2005. do 2008. i imaju sina, koji se odrekao oca tokom suđenja. Stefanija je počela da se razboleva 2015, a lekari, koji nisu uspeli da shvate šta joj se dešava i zbog čega gubi na težini, dijagnostifikovali su joj anoreksiju i leukemiju.

Prekasno su shvatili da je imala HIV, koji je prerastao u sidu i Stefanija je umrla 2017, kada je imala 45 godina. U tom trenutku je imala svega 36 kilograma.

Silviji je to bilo neprihvatljivo, pa je pokrenula misiju da sazna kako se njena sestra razbolela. Znala je da je imala dva seksualna partnera, od kojih je jedan bio negativan na HIV, tako da je Domeniko bio jedini krivac.

Gambadorova se setila da je on spominjao da je devedesetih imao partnerku koja je umrla od raka, ali se ispostavilo da je imala AIDS, kao i da je Luiđi bio na lekovima protiv HIV.

Da stvar bude gora, Silviji su se javile i druge žene, tačnije još njih četiri, koje su joj rekle da je Domeniko bio s njima u vezi i ćutao o bolesti, pa tako i njih zarazio.

Osuđen je za ubistvo, a Silvija je istakla da iako ništa ne može da vrati njenu sestru i sestriću majku, makar znaju da je pravda zadovoljena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading