CRNOGORSKI KRIMOS I BOŽA KRTICA VIĐENI NA OVOM MESTU: Otkrivamo detalje - poznato gde se PAKLENI DVOJAC zaputio nakon ročišta u Specijalnom sudu!

Autor:

Hronika

02.02.2022

11:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši inspektor SBPOK Božidar Stolić, optužen da je odavao informacije kriminalnoj grupi Veljka Belivuka, nakon ročišta u Specijalnom sudu zaputio se pravo u kafanu, otkriva Republika.

CRNOGORSKI KRIMOS I BOŽA KRTICA VIĐENI NA OVOM MESTU: Otkrivamo detalje - poznato gde se PAKLENI DVOJAC zaputio nakon ročišta u Specijalnom sudu!

Foto: ST/A.Popović, D. Kadić

Prema našim saznanjima, društvo mu je pravio Filip Golubović, Beranac optužen da je informacije o policijskim akcijama koje je dobio od Stolića prosleđivao svojim šefovima, Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću.

- Prljavi inspektor Boža i osuđivani Golubović, odmah nakon održanog ročišta, otišli su u kafanu, verovatno kako bi usaglasili dalju odbranu - navodi izvor Republike.

Republika

Foto: ST/D. Kadić

Filip Golubović

 

Prema njegovim rečima, upravo ova okolnost mogla bi da ima uticaj na dalji tok suđenja.

Kako on objašnjava, Tužilaštvo za organizovani kriminal navelo je izjavu Golubovića iz 2019. godine datu policiji o tome kako je počeo da se druži sa Stolićem kao jedan od dokaza da su obojica bili u dosluhu sa vođama kriminalnog klana Nevoljom i Mesarom, a okolnost da zajedno posećuju birtije nakon suđenja samo bi mogla da osnaži te pretpostavke.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Božidar Stolić, bivši inspektor SPBOK optužen da je sarađivao sa mafijom

 

Podsetimo, kako je Republika već pisala, Stolić, kome se na terer stavljaju krivična dela Udruživanja radi vršenja krivičnih dela i Zloupotreba službenog položaja, negirao je navode optužnice.

Ne priznajem nijedno delo iz optuznog akta - rekao je Stolić na suđenju koje je njemu, kao i ranije osuđivanom Filipu Goluboviću, počelo danas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading