PONOVO ODLOŽENO SUĐENJE MILOVANU TADIĆU: Belivukov vojnik i miljenik starleta za prebijanje na smrt odgovaraće u Specijalnom sudu!

Autor:

Hronika

26.01.2022

21:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Početak ponovljenog suđenja Milovanu Tadiću pripadniku klana Belivuk-Miljković, za mučko prebijanje Slobodana Vukića u decembru 2015. godine ponovo je odloženo.

PONOVO ODLOŽENO SUĐENJE MILOVANU TADIĆU: Belivukov vojnik i miljenik starleta za prebijanje na smrt odgovaraće u Specijalnom sudu!

Foto: e stock

Milovan Tadić Miksa

Bivši dečko Tijane Ajfon, starlete osuđene za prostituciju, prvostepenom presudom bio kažnjen sa pet godina zatvora, ali je Apelacioni sud naložio ponovno suđenje, pod oštrijim merama zbog Tadićeve pripadnosti zloglasnom klanu. Njemu se ranije sudilo u zgradi Višeg suda. 

- Novo suđenje Tadiću biće vođeno u zgradi Specijalnog suda pošto to diktira njegov položaj, jer je u međuvremenu optužen za krivična dela koja je počinio kao pripadnik opasne kriminalne grupe uhapšene pre godinu dana. Tadić sada mora biti bolje čuvan - rekao je izvor Republike. 

Inače, Milovanu Tadiću koji je ranije osuđivan, sudi se zato što je profesionalnom vozaču Slobodanu Vukiću naneo tešku telesnu povredu u predelu stomaka, od koje je on, prema nalazima više veštaka, dve sedmice kasnije preminuo. Nastavak suđenja odložen je za 23. mart jer se danas nije pojavio svedok u postupku.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading