SRBIN BRUTALNO PRETUČEN U BJELOVARU: Vređali ga i udarali jer je držao PRAVOSLAVNE IKONE u stanu

Autor:

Svet

27.01.2022

21:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvojica muškaraca iz Bjelovara, optužena su da su nanela teške telesne povrede poznaniku srpske nacionalnosti koje su počinili iz mržnje i sada im preti do osam godina zatvora.

SRBIN BRUTALNO PRETUČEN U BJELOVARU: Vređali ga i udarali jer je držao PRAVOSLAVNE IKONE u stanu

Foto: Profimedia

Vršnjačko nasilje

Opštinsko državno tužilaštvo u Bjelovaru je protiv dvojice muškaraca podiglo optužnicu. Reč je o muškarcima u dobi od 38 i 42 godine sa bjelovarskog područja.

Oni se terete da su u noći između 11. i 12. novembra u stanu žrtve u Bjelovaru brutalno pretukli čoveka, do te mere da je završio u bolnici.

Kako saznaje portal "Danica", oni su to navodno uradili jer su videli pravoslavne ikone na njegovom regalu.

Okrivljeni 38-godišnjak se tereti da je u više navrata rukama i nogama udario oštećenog u predelu glave i tela nazivajući ga pogrdnim imenima, dok ga je 42-godišnjak u više navrata nogom udario u rame.

Oštećeni je zadobio teške telesne povrede, otkrivaju u bjelovarskom državnom tužilaštvu u kom kažu da je optužnica nepravosnažna.

(Republika, Telegraf)

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
gege

27.01.2022 23:36

opusteno, sad ce III svetski rat pa ce ustase da dobiju opet po labrnji... jedino me plasi sto posle uvek za zelenim stolom nekom manipulacijom opet izvuku povoljnosti....