CRNA GORA SLEDEĆA ULAZI U EU! Abazović u ekstazi, iz AMERIKE OBJAVIO DA IMA PODRŠKU TE SILE!

Autor: Republika

Svet

21.10.2021

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik crnogorske vlade, koji boravi u službenoj poseti SAD, oglasio se nakon sastanaka sa predstavnicima te zemlje, tvrdeći da je dobio uveravanja kako će Crna Gora biti naredna članica EU.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dritan Abazović boravi u Americi i tvrdi da ima podršku te sile

Potpredsednik crnogorske vlade zadužen za koordinaciju službi bezbednosti, Dritan Abazović, koji sa šefom diplomatije svoje zemlje Đorđem Radulovićem boravi u Sjedinjenim Američkim Državama, objavio je s oduševljenjem kako je od zvaničnika te sile dobio uveravanja da će naredna članica Evropske unije (EU) postati upravo njegova država.     

Kako je dodao govoreći za portal RTCG, u narednom periodu biće još mnogo iznenađenja. 

- Čeka nas reformski put. Nema kompromisa sa korupcijom i organizovanim kriminalom, a želimo da vidimo još američkih investicija u Crnoj Gori i u celom Zapadnom Balkanu. Ono što nas očekuje u narednom periodu su iznenađenja. Biće i političkih i ekonomskih iznenađenja, ali u svakom slučaju pozitivnih za Crnu Goru i njene građane - naveo je Abazović, prenosi Sputnjik.

On je potvrdio da će Crna Gora biti prva sledeća članica EU nadovezujući se na reči šefa diplomatije Radulovića, koji je istakao kako su na svim sastancima dobili dve jasne poruke.

- Poruku podrške Vladi Crne Gore u nastojanju da očuva evroatlantski put zemlje i da postane prva sledeća članica EU, a i svim onim progresivnim snagama koje se za to zalažu - kazao je Radulović i dodao da iako pojedinci veruju da Crna Gora nema poverenje "najvažnijeg saveznika SAD", pokazalo se da to nije tako. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vjera

21.10.2021 12:32

Amerika odredjuje ko ulazi u EU?