ABAZOVIĆ PROMENIO MIŠLJENJE O OTVORENOM BALKANU: Inicijativa ima neke atraktivne elemente, ali...

Autor: Tanjug, Republika

Svet

16.10.2021

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović ocenio je da inicijativa "Otvoreni Balkan" ima neke atraktivne elemente, ali misli da treba napraviti inicijativu koja bi bila funkcionalna i stvorila mogućnosti da saradnja postane konkretna.

Foto: facebook.com/printscreen

Dritan Abazović

Abazović je za prištinsku RTV21 govorio o potencijalnoj novoj inicijativi između Crne Gore, Bosne i Hercegovine i tzv. Kosova, prenosi Reporteri.

Abazović je rekao da nije protiv inicijativa, ali da smatra da postoji inflacija inicijativa i da se suština ne postiže.

- Suština je kako pronaći oblike i modalitete kako pojačati saradnju - rekao je Abazović.

Dodao je da će jačanje saradnje stvoriti relaksirajuće odnose.

- Nisam siguran da ćemo, ako krenemo sa dve inicijative, pronaći taj modalitet jer smo došli do rivalstva inicijativa. Mislim da to nije pravi način, ali moramo pokušati. Mislim da bismo trebali da napravimo inicijativu koja bi bila funkcionalna i stvorila mogućnosti da saradnja postane konkretna - rekao je Abazović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading