NAŠA BUDUĆNOST MORA BITI BEZ GRANICA! Abazović: Postoje razna mišljenja u vladi, ali Otvoreni Balkan je blizak mojim idejama!

Autor:

Svet

05.10.2021

07:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović izjavio je da je ideja Mini–šengen, koja je promenila ime u Otvoreni Balkan bliska njegovim ličnim idejama, prenosi Kljan Kosova.

Republika

Foto: youtube.com/printskrin

Dritan Abazović, potpredsednik Vlade Crne Gore

Abazović je u emisiji "Mišljenje" na TV Kljan poručio da granice između zemalja treba učiniti nevidljivim, ali da ih ne treba menjati.

- Ideja Mini-šengen je vrlo bliska mojim ličnim idejama. Ovu diskusiju smo vodili i u vladi. Postoje različita mišljenja, što je normalno. Ako je naša budućnost u EU, to mora biti budućnost bez granica. Nisam za promenu granica, ali sam za to da se granice učine nevidljivim. Treba videti natpise "Dobro došli u Albaniju", "Dobro došli u Crnu Goru", ali ne da kao turista čekate ako želite da ih posetite - zaključio je Abazović, prenosi Kosovo Onlajn.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading