NIJE VITEŠKI UBITI ČOVEKA PRED ŽENOM I DECOM! Šok intervju Kristijana Golubovića, žestoki momak bez pardona o podzemlju!

Autor:

Hronika

16.10.2021

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović nije krio da je imao problema sa kriminalom, a sada je otkrio i detalje koje nismo znali.

Republika

Foto: printscreen

Kristijan Golubović

Kristijan Golubović, bivši rijaliti učesnik, poznat je po svom burnom, i kriminalom ispunjenim, životom. On neretko govori o svom životu i iskustvima koja su ga doveli do mesta gde je sad, a čini se da su zatvor i devijantno ponašanje najviše uticali na njegovo ponašanje i razmišljanje.

Nema fer pleja

Žestok momak gostovao je u emisiji "Balkan info", gde je govorio o kriminalu, te je otkrio da danas više nema fer pleja već se sve svede samo na noževe i pištolje.

Republika

Foto: printscreen

Kristijan Golubović progovorio o fer pleju

- Nema danas ferki, još odavno ih nema. Danas su klincima uzori kriminalci i mafijaši iz belog sveta - rekao je Golubović pa dodao da nikada nije razumeo narkomane, ili još gore narkomane kriminalce:

- Ja drogu prezirem, prezirem sve koji je konzumiraju, jedino mogu da razumem i opravdam muzičare. Jedan Bob Marli se uradi pa napravi pesme koje mi slušamo ceo milenijum, to razumem, ali klince koji se urade da ne bi bili zombiji i onda naprave haos, to mogu samo da prezirem.

Kristijan nije krio da su u njegov život bila upletena i ubistva, pa je otkrio kada ubistva smatra opravdanim:

Republika

Foto: printscreen

Kristijan Golubović objasnio kakvo je viteško ubistvo

- Niko nikada ne bi trebalo da ubije zbog novca. Ljude treba ubijati samo kada ste apsolutno sigurni da bi vas taj čovek ubio, vas ili nekog vama bitnog, prijatelja ili rođaka. Tako smo mi pratili nekog jevreja i naši klinci su ga mučili da im da pare, međutim on nije hteo, ni za živu glavu, pa su me ti klinci pozvali i rekli mi sve. Ja pozovem čoveka koji nas je unajmio i on mi kaže da je jevrej lud, ali slab na unuka. Ništa, ja uzmem sliku unuka odštampam je da bude veća i kažem klincima da stave sliku isped njega i da ga pitaju da li da kolju klinca ili će im dati pare. To veče su uzeli 700.000 maraka. Vidite, može i bez ubistva da se dobije materijalna dobit.

Sačekuša nije viteška

Kristijan je otkrio da i ako se odlučiš za ubistvo, ona mora da bude viteško:

- Nije viteški ubiti čoveka pred ženom i decom. Ako već moraš da ga ubiješ, viteški je, malo više, da ga sačekaš negde u nekom mraku i ubiješ ga. Sačekuša toliko nije viteška, ali barem nije gledala žena i deca. 

Republika

Foto: printscreen

Kristijan Golubović tvrdi da je nepobediv

Golubović sebe doživljava kao najjačeg te otkriva da njega niko ne bi mogao da dodirne, a da ne pogine, te nije čudo da je spreman da se i dalje bori za sebe:

- Niko ne bi mogao da me dodirne, a da ne pogine. Ja ću ili da ih ubijem ovako ili da izvučem pištolj. Kako im to nije jasno nakon pedeset godina mog bitisanja na kriminalnom, ili bilo kakvom drugom putu. Ja kad bih se bavio svima, ja bih to počistio kao go*na, znam ih sve, znam im navike. 

Skoro je u gostovanju u ovoj emisiji gostovao MMA borac Dušan Džakić koji je prozivao Kristijana, a Kristijan je ovim putem zapretio mladom sportisti:

- Ja ne znam ko je on, ali trebalo bi da ćuti. Kad tad srešćemo se na nekoj sportskoj manifestaciji, pa će biti cile mile. Pošto ne znaš ko sam da ti kažem, ja sam Kristijan Aleksandar Golubović, 50 godina nepobediv na beogradskom asfaltu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Apokalipsa

16.10.2021 16:29

Zašto se ovoj sirovini daje medijski prostor, da li je ikada rekao ili uradio nešto pametno?

Gradski

17.10.2021 03:01

Ovaj jadnik nikad nece da poraste I da prestane da lupa kao otvoren prozor...kako vise nedosadisam SEBI...verovatno leci komplekse 50godina