Vučić objavio fotografiju iz srca Šumadije: Srbi hrle u Beč, Pariz i Njujork, ALI LEPOTA SRBIJE OSTAĆE VEČNA!

Autor: Republika

Vesti

21.10.2021

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je post na svom Instagram profilu u kojem je podsetio na lepote naše zemlje.

Foto: printscreen

Aleksandar Vučić

- Nigde nema naše Šumadije. Mi Srbi uvek smo hrlili u svet, želeli da vidimo i upoznamo Beč. Pariz, NY, a nekako smo pomalo zapostavljali i manje poštovali svoju zemlju i njene lepote. Od kako je počela pandemija korona virusa počinjemo da shvatamo koliko nam je zemlja lepa i bogata. Još mnogo toga moramo da uradimo, sebe da promenimo, a lepota Srbije ostaće večna - napisao je Vučić.

Podsetimo, Vučić je danas prisustvovao državnoj ceremoniji povodom Dana sećanja na žrtve u Drugom svetskom ratu i 80 godina od masovnog streljanja civila u Kragujevcu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Maja

21.10.2021 14:25

Nema lepše zemlje od Srbije

Julija

21.10.2021 17:11

Srbija je najlepsa zemlja. Prelepa priroda, puno lepih planina, lekovitih banja, cist vazduh i zdrava hrana je najvece bogatstvo.

milan

22.10.2021 17:13

Ma predivno, evo sve trčim da živim u selima bez puteva i osnovne infrastrukture: vode, kanalizacije, domova zdravlja i da strepim kad će neki mkomšija da me ubije kao Đokiće što ubiše.