MILO I ČANAK "PROTESTOVALI" U KAFANI UZ VISKI I PIVO! Dok je narodu i policiji "glava bila u torbi" oni uživali u iću i piću! (FOTO)

Autor:

Svet

06.09.2021

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Leder LSV Nenad Čanak i predsednik Crne Gore Milo Đukanović su jučerašnji haos na Cetinju zbog ustoličenja mitropolita Joanikija organizovali iz kafane uz "iće i piće".

Foto: printskrin

Čanak i Đukanović uživaju u kafani na Cetinju

 

Milo i Čanak su, uz "čivas", "pivo" i dobro klopu, dobro zabarikadirani u jednoj kafani na Cetinju huškali protivnike ustoličenja na narod i policiju, pritom se dobro zabavljajući i nijednog trenutka svoj život nisu želeli da dovedu u pitanje.

Naime, na slikama koje stižu sa Cetinja vide se Đukanović i Čanak kako uživaju sa svojim prijateljima uz pune stolove na kojima dominira luksuz, smeju se, uživaju i čekaju da demonstranti napolju završe posao koji su naumili odnosno da onemoguće, pa makar i silom, ustoličenje Joanikija.

Za to vreme, policiji i običnom narodu, a može se slobodno reći i demonstrantima, sve vreme "glava je bila u torbi".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading