POZNATA SUDBINA MILOVOG PRVOG OPERATIVCA: Tužilaštvo reklo svoje, evo šta se desilo sa Veljovićevom žalbom!

Autor: Republika

Svet

06.09.2021

07:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veselin Veljović, savetnik crnogorskog predsednika Mila Đukanovića ostaće u pritvoru pošto je njegovu žalbu Osnovno državno tužilaštvo Cetinje - odbilo.

Republika

Foto: Printscreen/Youtube/Al Jazerra Balkans

Milov savetnik Veselin Veljović

To je za portal Dan potvrđeno iz te ustanove.

Nakon njegovog saslušanja kod istražnog sudije biće poznato da li će se u daljem postupku braniti sa slobode ili će mu biti određen pritvor od 30 dana. Prema nezvaničnim informacijama, planirano je da to saslušanje bude danas.

Podsećamo, savetnik predsednika Crne Gore Veselin Veljović saslušan je sinoć u Osnovno m državnom tužilaštvu Cetinje, nakon čega mu je određeno tužilačko zadržavanje do 72 sata.

On je osumnjičen za  krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Njemu je određeno zadržavanje zbog opasnosti od ponavljanja krivičnog dela i od uticaja na svedoke.

Informaciju o hapšenju Veljovića objavio je na Tviteru premijer Zdravko Krivokapić.

- Obavještavam javnost da su brzom akcijom policije, koju sam naložio, upravo stavljene lisice na ruke Veselina Veljovića - napisao je Krivokapić na Tviteru.

Savetnik predsjednika Crne Gore, Veselin Veljović, kazao je da se osjeća dobro nakon hapšenja i da nema prigovora na tretman policijskih službenika u zgradi policije.

To je saopšteno iz Građanske alijanse (GA), čiji su predstavnici obavili razgovor sa njim.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vuk07

14.09.2021 16:43

Kadija te tuzi kadija ti sudi. Ne razumem oni imaju u svakom selu Sudiju Kao i mi u svako selo po jednog Svestenika. Ja mislio da to resava vrhunski sud Crne Gore. A ispade Sud opstine Cetinja i mi ocekujemo da ce Veljevica osuditi na dozivotnu robiju. Jeli bre i lud bi razumeo. Ovo je montirani scenarijo sve da SE SPC baci na kolena. Opasni Djetici zive u kamenjaru a opasni ko zmije Poskoci.