STRICA PRETUKAO METALNOM ŠIPKOM: Svađa eskalirala u fizički obračun, meštani tvrde da su "pale" ŽESTOKE batine!

Autor:

Svet

13.08.2021

21:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojan B. (33) iz Dervente uhapšen je nakon što je šipkom pretukao strica Novu B. (56) u selu Miškovci kod Dervente, saznaje "Glas Srpske".

Republika

Foto: pixabay.com

Foto: Ilustracija

Sve se desilo u sredu uveče na lokalnom putu, a Novo je u napadu sinovca zadobio povrede i prevezen je u derventski Dom zdravlja. Nakon pregleda upućen je u bolnicu "Sveti apostol Luka" u Doboju.

Kako mediji saznaju napadu je prethodila svađa između strica i sinovca, a njihovi odnosi su već duže poremećeni.

Meštani Miškovaca pričaju da je Bojanu stric već duže vreme "išao na živce" zbog nekih ranijih razmirica, ali da ne znaju šta je motiv sukoba.

- Bojan je inače kratkog fitilja i malo mu treba da plane. Te večeri susreo se sa stricem na lokalnom putu i došlo je do svađe. Bojan je zgrabio šipku i počeo da tuče strica. Udarao ga je po glavi, rukama i nogama. Kažu da ga je baš žestoko premlatio. Novo je valjda trebalo da vozi neka drva komšiji to veče - kazala je jedna meštanka Miškovaca, želeći da ostane anonimna.

Prema njenim rečima, Novo je miran i povučen čovek koji živi sam i u poslednje vreme radi na dnevnicu i nema stalno zaposlenje.

- Vozi ljudima drva, kosi livade i održava lokalno groblje. Čovek je za primer i s njim niko nije imao sukobe. Ne znam šta se desilo između njega i Bojana - rekla je sagovornica.

Za sada još nije poznato šta je kumovalo narušenim rodbinskim odnosima i napadu sinovca na strica.

Iz Policijske uprave Doboj saopštili su da im je 12. avgusta prijavljeno da je B. B. iz Dervente metalnom šipkom izudarao sugrađanina N. B. na lokalnom putu u selu Miškovci.

- Obavljen je uviđaj, a policija je o svemu obavijestila dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Doboj, koji se izjasnio da slučaj ima obeležje krivičnog dela telesna povreda - rekli su u PU Doboj ne navodeći detalje.

Istakli su da više informacija ne mogu da daju dok se ne obavi istraga i utvrde sve okolnosti ovog slučaja.

Glas Srpske saznaje da je Bojan B. nakon ispitivanja pušten da se brani sa slobode i da će protiv njega biti pokrenut određeni postupak kada se prikupe sve informacije i dokazi.

U bolnici "Sveti apostol luka" u Doboju, ne navodeći njegovo ime, rekli su da je pacijent Novo B. zadobio lakše povrede.

- Pacijent je pregledan u ambulanti 12. avgusta i utvrđeno je da je zadobio masnice i posekotine i da je reč o lakšim povredama. Nakon pregleda otpušten je na kućno lečenje stabilnog zdravstvenog stanja - kazali su u bolnici "Sveti apostol Luka" u Doboju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading