MONAHINJA PREMINULA ZA VOLANOM: Majka i ćerka stradale na licu mesta, vatrogasci bili užasnuti prizorom (VIDEO)

Autor: Republika

Svet

07.08.2021

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U saobraćajnoj nesreći koja se u petak naveče dogodila na gradskoj zaobilaznici u Bijeljini poginule su Danica Kešelj (51) i Nada Kešelj (71), njena majka.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Slupan automobil u kom je bila monahinja

Kako se saznaje, Danica Kešelj je bila monahinja, prenosi Srpskainfo.

Još uvek nije utvrđen zvaničan uzrok koji je doveo do ove teške saobraćajne nesreće, ali se nezvanično saznaje da se automobil “pežo” u jednom trenutku našao na suprotnoj traci kolovoza. Prema prvoj informaciji, došlo je do sudara “pežoa” i “golfa”.

Ćerka je od zadobijenih povreda preminula na licu mesta, dok je majka preminula u sanitetskom vozilu na putu do bijeljinske bolnice.

Na terenu su bili i pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Bijeljina i pomogli su oko izvlačenja tela nesretnih žena iz automobila.

Mile Spasojević, starešina Teritorijalne vatrogasne jedinice Bijeljina kaže da je stanje na licu mesta bilo jezivo, je su vatrogasci morali da seku delove automobila da bi vozača auta, D.K. koja je preminula za volanom, mogli izvući iz vozila, kao i njenu teško povređenu majku.

Bojana Lazarević, dežurni tužilac Okružnog tužilaštva u Bijeljini, potvrdila je da su u ovoj nesreći poginule majka i njena kćerka, koja je bila za volanom.

Više detalja o uzrocima koji su doveli do ove teške saobraćajne nesreće biti poznato nakon što se izvrši obdukcija tela nesretnih žena, piše Avaz.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading