NAJNOVIJI DETALJI TRAGEDIJE KOD BANJALUKE: Majka pronašla TELO DEVOJČICE bez znakova života!

Autor: Republika

Svet

01.08.2021

17:36

Nesrećnu devojčicu (4), koja je preminula od toplotnog udara u automobilu u selu Donja Piskavica kod Banjaluke, pronašla je majka koja je pokušala na sve načine da joj pomogne ali je, nažalost, bilo kasno.

Printskrin/youtube

Foto: Ilustracija

Hitna pomoć, koja je brzo došla, mogla je samo da konstatuje smrt.

Prema neznavičnim informacijama, u vreme tragedije majka, koja je inače u sedmom mesecu trudnoće, je u kući uspavljivala mlađe dete (sina).

Kao i svakog dana, pišu "Novosti", devojčica je u to vreme odlazila u kuću babe i dede, koja je 50 metara udaljena od njihove. Tako je bilo i ovaj put, ali se devojčica navodno iskrala i otišla da se igra.

Iako je u dvorištu imala mali bazen s vodom i pesak, ušla je u otključano vozilo u kome se igrala i preminula od toplotnog udara.

- Kada se mlađe dete probudilo majka je otišla po devojčicu i tek tada je shvatila da ona nije u kući roditelja njenog supruga. Krenula je da je traži i zatekla ju je u automobilu, bez znakova života - priča izvor.

Prvi rezultati istrage ukazuju da se devojčica igrala u vozilu, koje je bilo parkirano na suncu. Koliko je tačno provela u automobilu nije poznato, ali se pretpostavlja da se radi o dužem periodu

Komentari (0)

Loading