(FOTO, VIDEO 18+) HRVATSKA JAVNOST ŠOKIRANA INCIDENTOM U SPLITU: Tražio ženi vodu pa je udario flašom u glavu, ali tu nije stao...

Autor:

Svet

17.07.2021

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatsku javnost danas je šokirala vest o muškarcu koji je rano jutros brutalno napao i pretukao dve žene u Splitu, a u kasnim popodnevnim satima policija je uspela da ga locira i uhapsi.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Trenutak kada manijak napada

Prvi napad bio je nešto nakon 7 sati jutros kada je napao 52-godišnju Nevenku M. u trenutku dok je otvarala ugostiteljski objekt. Prišao joj je, zamolio za čašu vode, a kad se okrenula, udario ju je bocom u glavu i nastavio da udara.

Sve je snimila sigurnosna kamera, a njen suprug ponudio je hiljadu kuna (135 evra) nagrade za informacije o počiniocu, preneo je Dalamtinski portal.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Tražio flašu pa istom udario ženu u glavu

SNIMAK JE UZNEMIRUJUĆI:

Oko 45 minuta kasnije napao je Kristinu U. (40) dok je ulazila u zgradu u ulici A. B. Šimića u Splitu. U napadu je zadobila tešku telesnu povredu noge.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Trenutak kada napadač udara nesrećnu ženu

Policija je na mestu napada, javlja Slobodna Dalmacija, pronašla pljosnati kamen kojim je napadač udarao nesrećnu ženu.

Napadač je, kako je prenela Slobodna Dalmacija, 28-godišnji A. N. iz Gline, ali to policija još nije potvrdila. Napadač u dosijeu ima niz krađa, razbojništava, provala, prisile, nedozvoljenog držanja oružja.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
....a onda je brudalna udara na stepanicama

Nakon što je lociran u Srinjinama, gde je živeo je u prizemlju kuće jednog poznanika, dao se u beg. Lovile su ga brojne policijske snage. Krenuo je kroz šikaru i došao je do kamenoloma u Žrnovnici, a potom je preko brda Perun protivpožarnim putem došao do Gornje Podstrane.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Drugu ženu je napao ispred ulčaza u zgradu...

Policija ga je opkolila i uhapsila. Od velike pomoći su im, kakao prenosi Slobodna Dalmacija, bili specijalni psi tragači i dronovi.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
....žena pokušava da se odbrani od pesnica ali uzalud

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading