(VIDEO) USTAŠKE ORGIJE U KNINU: Ori se "Za dom spremni", LUDILU HOSOVACA SE NE NAZIRE KRAJ!

Autor: Republika

Svet

05.08.2021

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Godišnjica zločinačke operacije "Oluja", tokom koje je ubijeno najmanje 2.500 Srba samo zato što su bili Srbi, koju zvanični Zagreb obeležava kao godišnjicu "domovinskog rata" i ovog puta nije mogla da prođe bez ustaškog pira!

Foto: twitter.com/printscreen

 

O tome svedoči događaj iz Knina, čiji je glavni protagonista naslednik ustaškog pokreta, ratni zapovednik HOS Marko Skejo.

Na video snimcima koji su objavljeni na internetu, čuje se da je Skejo i ove godine godišnjicu "Oluje" obeležio zloglasnim ustaškim pozdravom "Za dom spremni".

Da skandal bude veći, Skejo je u svom besramnog govoru naveo da je "hrvatska vojska srpskoj kobri satrala glavu, iako je u toj genocidnoj operaciji sa svojih vekovnih ognjišta proterano gotovo 300.000 Srba.

Republika

Foto: twitter.com/printscreen

 

- Došli smo se pokloniti našim poginulima, njihovim obiteljima i svima živima - rekao je Skejo.

- Kao pripadnik 9. bojne HOS-a želim i ovdje pozdraviti sve naše poginule strarim hrvatskim pozdravom - rekao je Skejo koji je potom tri puta uzviknuo “Za dom” dok su mu okupljeni oko njega odgovarali “Spremni”.

Pri svemu tom, policija je sve snimala, ali nije reagovala.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading