(VIDEO) ĐOKOVIĆEV GREH JE NAJVEĆI: Zašto Medevedevu i Federeru ovo opraštate? Jasan dokaz da je Novak NAJOMRAŽENIJI SPORTISTA DANAŠNJICE!

Autor:

Sport

05.08.2021

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po starom dobrom običaju svetskih medija, Novak Đoković je negativac "belog sporta", svaki njegov potez se meri triput, a posle Olimpijskih igara u Tokiju je na udaru više nego ikada!

Republika

Foto: Youtube/ Top Tennis Shots, Twitter/Euronews

Đokovićev greh je najveći

 

Đoković je na stubu srama zbog odustajanja od meča za bronzu u dublu sa Ninom Stojanović, ali i zbog ponašanja u duelu sa Pablom Karenjom Bustom kada je podlegao pritisku i izgubio u borbi za treće mesto.

Novak je više puta tokom meča gubio živce, lomio reket, glasno vikao, pa ga je javnost osudila, iako je poznato da teniseri često pokazuju frustracije na ovaj način.

Zašto javnost isti potez nije zamerila Danilu Medvedevu koji je potpuno pogubio konce i iskalio bes na reketu?

 

 

A, da ne pričamo o Rodžeru Federeru najpovlašćenijem igraču na ATP turu kome se oprašta lomljenje reketa, arogantni potezi, pa čak i kada pogodi "slučajno" devojčicu koja sakuplja lopte. 

Podsetimo se najvećih ludila Rodžera Federera, OVDE pogledajte kako je miljenik navijača znao da načini "Đokovićev greh".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading