PROVALJENI! Ovo je definitivni dokaz tajnog pakta Krivokapića i Mila

Autor: Republika

Svet

03.08.2021

14:00

Premijer Zdravko Krivokapić bio je član Odbora za dodelu nagrade Privredne komore najuspješnijim preduzećima i pojedincima za 2010. godinu.

E-Stock, Pixabay, Tanjug/ KABINET PREDSEDNIKA CRNE GORE

Zdravko Krivokapić i Milo Đukanović

 

Ovo je još jedan prilog tvrdnji da je Zdravko Krivokapić sudbonosno vezan za DPS i da njegovi kontakti sa tom političkom organizacijom ne datiraju od juče.

Na svečanosti koja se tradicionalno organizuje na Dan Privredne komore Crne Gore, Krivokapić se pre deset godina našao u društvu same vrhuške DPS-a, pored tadašnjeg premijera Mila Đukanovića, predsednika Filipa Vujanovića, predsednika Privredne komore Velimira Mijuškovića, Zorana Jelića, Tomislava Čelebića, Radoja Žugića…

Tanjug

Milo Đukanović

Zanimljivo da je odlukom Odbora čiji je član tada bio Zdravko Krivokapić, nagradu Privredne komore za unapređivanje menadžmenta tadašnji predsednik Filip Vujanović uručio vlasniku kompanije Stadion Vojinu Žugiću.

Jedanaest godina kasnije, kada je Zdravko Krivopkapić predsednik Vlade, Žugić je izabran za predsednika Privredne komore Crne Gore.

Međutim, od Žugićevog izbora je mnogo važnije to što se aktuelni premijer na partijskim svečanostima poput ovog koji je formalno organizovala PKCG poznavao i družio sa vrhuškom DPS-a i 2010. godine.

Komentari (0)

Loading