DODIK REAGOVAO NA ODLUKU O GENOCIDU: Sve je sinhronizovano

Autor: Tanjug, Republika

Svet

23.07.2021

15:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik je ponovo komentarisao odluku Valentina Incka o zabrani i kažnjavanju negiranja genocida i istakao da je sve ovo sinhronizovano što se dešava i sa napadima na predsednika Srbije Aleksandra Vučića, smanjujući njegovu pregovaračku poziciju za rešavanje problema Kosova i Metohije.

RepublikaFoto: printskrin
Milorad Dodik

Dodik je rekao da udarima koji dolaze i sa strane i iznutra, mnogim lažima koje su se dokazale prema Vučiću u prošlosti, a da, kako je rekao, ne pričam o meni i ljudima u Republici Srpskoj.

- Očigledno da postoji sinhronizovana aktivnost. Pogledajte šta je izjavio Šarović, da je Republika Srpska kriva što je Incko nametnuo zakon. To stvarno sve treba podneti. Ako neko ovde misli da je to tako, onda smo izgubili svaku vrstu priče o svemu - kazao je Dodik, prenela je RTRS.


On je poručio da su Srbi ponovo na tapetu.

- Meni je jasno da su Srbi ponovo na tapetu, i Srbija i Republika Srpska. Treba da se okupimo i zajedno se odbranimo od tih napada - naveo je Dodik.

On je naglasio da je Tužilaštvo BiH davno osporavano iz institucija Republike Srpske.

- Ono ne postoji u Ustavu. To je pravno nasilje. A dokle će postojati, dok ga mi ne odbacimo - kazao je Dodik

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading