Dodik: Zašto se opozicija nije izborila da spreči usvajanje sramne antisrpske rezolucije?

Autor: Tanjug, Republika

Svet

23.06.2021

05:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je juče da poslanici u Skupštini Crne Gore koji su glasali za Rezoluciju o Srebrenici nisu dobrodošli u Republiku Srpsku, jer kaže da ta njihova odluka predstavlja direktan udar na RS i srpski narod.

RepublikaFoto: TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC
Milorad Dodik

- Činom donošenja Rezolucije crnogorska skupština se pretvorila u antisrpsko političko pozorište - rekao je Dodik za Srnu.

On je upitao kakve veze ima Crna Gora sa tragičnim dešavanjima u BiH i kakav je motiv za donošenje takvog jednog akta koji je donešen bezočno i bez argumenata, bez obzira da li je reč o njihovom ličnom stavu ili je u pitanju ispunjavanje interesa antisrpskih stranih nalogodavaca, prenosi RTRS.

- Postavlja se i pitanje zašto opozicija iz Republike Srpske sada sve vreme ćuti, a otvoreno su se hvalili dobrim odnosima sa Aleksom Bečićem, Dritanom Abazovićem i još nekima. I kad su već u tako dobrim odnosima zašto se nisu izborili da spreče usvajanje ove sramne antisrpske Rezolucije - rekao je Dodik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading