HRVATI PORUČUJU: Srbiji treba zabraniti ulazak u Evropsku uniju dok Vučić ne prizna da su Srbi genocidni!

Autor:

Vesti

23.07.2021

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Da se zna - ne verujem da će se zakonska zabrana poricanja genocida mnogo promeniti. Ona se ne primenjuje u Srbiji koja hrani poricanje genocida", stav je advokata Luke Mišetića.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Aleksandar Vučić

Ovaj naturalizovani Amerikanac hrvatskog porekla, koji je branio i odbranio i neke od optuženih za ratne zločine u Hagu, oglasio se povodom odluke Valentina Incka da iskoristi Bonska ovlašćenja. 

Mišetić, međutim, ima malo drugačiji pristup: 

- Mnogo efikasnije bi bilo da Evropska unija blokira prijem Srbije dok njeni lideri izričito ne priznaju da se u Srebrenici desio genocid - napisao je Mišetić na svom Tviter nalogu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Nevena

23.07.2021 14:22

Sramna izjava Hrvata!

Savetnik Banke

23.07.2021 17:06

Nikada ne treba da udjemo u tu Uniju gde vlada Satana i komunizam. Unija je pod kontrolom Komunizma i jednog naroda sa bliskog istoka koji vedri i oblaci u Uniji preko bakarskog sistema koji je prezaduzen i skoro da vise i ne postoji.

Ivana

23.07.2021 19:15

Srbija je na pravom putu razvoja i napretka, ne treba oni nama ništa da poruče. Srbija se danas cela razvija i gradi, hvala predsedniče na svemu.

Marijana

23.07.2021 20:41

Stidite se Hrvati! Gledajte svoja posla, a Srbiju ostavite na miru!