INCIDENT NA IZBORIMA U NIKŠIĆU! Sramno - Posmatračima Demokratskog fronta nisu dali da uđu na biračka mesta

Autor: Republika

Svet

14.03.2021

07:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva biračka mesta, Centar i Dragova luka, još su zatvorena jer je posmatračima iz Demokratskog fronta zabranjeno da uđu u te prostorije jutros u sedam sati.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ilustracija

Lokalni izbori u Nikšiću na kojima se odlučuje politička sudbina predsednika Crne Gore Mila Đukanovića i njegove DPS počeli su u sedam sati i već su zabeleženi prvi incidenti. 

Naime, na na biračkim mestima Centar i Dragova luka došlo je do problema kada posmatračima Demokratskog fronta nije dozvoljeno da uđu na birališta. Zbog toga su ta dva biračka mesta i dalje zatvorena.

Inače, danas sa pozicije gradske vlasti nastupa koalicija "Evropski tim za Nikšić", koju predvodi DPS, dok se na čelu liste "Za budućnost Nikšića" nalazi jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić. Ona na svom izbornom logou ima boje ranije crnogorske, kao i sadašnje srpske zastave.

U borbi za vlast u Nikšiću učestvuju i lista "Mir je naša nacija", čiju osnovu čine demokrate Alekse Bečića, i lista "Crno na belo" koju predvodi stranka Ura Dritana Abazovića. U izbornoj trci su i pokret pod nazivom "Ne damo Nikšić" koji predvodi Gordana Radović, savetnica premijera Zdravka Krivokapića koji, inače, javno nije podržao nijednu listu na današnjim lokalnim izborima. U trci je još i Narodni pokret biznismena Miodraga Dake Davidovića.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading